Mi alapján lehet megkülönböztetni, hogy a magzatvíz szivárog, vagy csak folyásom van?
Kb. 3 hete vettem észre, hogy vízszerű folyásom van. Olvastam itt már erről. Azt hittem, hogy valami fertőzés, használtam is kúpot, de nem múlt el, így gondolom, hogy nem valami gombás bacitól van. Fehéres, de inkább átlátszó és igen vizes. Múlt hét kedden voltam nőgyógyásznál és azt mondta, hogy zárt a méhszájam, és a magzatvíz mennyisége is jó. Viszont a kúpot ezen a héten használtam, de így sem múlt el. Honnan lehet tudni, hogy nem magzatvíz? A méhszáj kitágulhat 1 hét alatt? Mert két napja időnként görcsöl picit a hasam alja. Köszi szépen.
19 hetes kismami
Kenetvétel útján ki tudják mutatni, hogy szivárog-e a magzatvized, ezt a dokidnak kérnie kellett volna, már csak azért is, hogy megnyugtasson. Páfránylevél-tesztnek hívják, szerintem kérj vizsgálatot.
És ne aggódj: nem valószínű, hogy a magzatvized szivárog, ezt tényleg csak azért, hogy megnyugodj.
Köszönöm a válaszotokat. És reagálva az 1. válaszoló kérdésére, nem találomra használtam kúpot, hanem az orvosom írta fel. Pimafucort volt a neve ha jól emlékszem
Köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!