Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mibe pisiljek és hogy a...

Mibe pisiljek és hogy a laborvizsgálathoz?

Figyelt kérdés
Azt mondta a dokim, hogy itthon kell pisilnem és azt kell bevinnem a laborba. Valami olyasmit mondott, hogy lemosakodás után, igazából nem értettem. Azt mondta, hogy a lab.-ba midenféle bele kerül,azért nem lett jó az eredményem.
2009. ápr. 6. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen esetekben jó alaposan tisztra mosott befőttesüvegbe.Márha nem adnak,de van amikor külön szoktam kérni.De amúgy jó a befőttesüveg:))
2009. ápr. 6. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen nemű vagy,de gyanítom lány. Reggel megfürdesz aztán fogsz egy nem használatos poharat pl műanyag pohár. Elkezdesz pisilni egy kicsit vagyis kiengeded az elejét utána egy kicsit a pohárba és megint kiengedés. Aztán egy tiszta kimosott üvegbe öntöd és azt viszed a laborba.
2009. ápr. 6. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

ha nem marad más egy plasztik tálba, ha nem tudod "eltalálni" akkor beleteheted a wc-be is, és úgy utánna meg öntsd bele egy kis üvegbe :D

én mindig így szoktam ha kell :D

2009. ápr. 6. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én reggel gyorsan lezuhanyzom, utána használatlan műanyag pohárba sugarazok és abból egy kifőzött, így csírátlanított Kubus üvegbe öntöm. Megbízhatóan záródik és csak 3 dl-es.

2009. ápr. 6. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a védönö most adott 1 kis flakont,hogy abba vigyem. De fogalmam sincs hogy gondolta,hogy pisiljek abba bele. Mindenhova menne csak bele nem,olyan kicsi az üveg szája. =) Amugy lehet kapni a gyógyszertárba,ha végképp nincs otthon semmid,direkt erre van kitalálva.
2009. ápr. 6. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha a hüvely váladék sejtjei is belesodródnak a vizeletbe, akkor nem lesz pontos az eredmény. Úgynevezett középsugaras vizelet kell, a link alatt elolvasható, hogy ez mit jelent.

2009. ápr. 6. 20:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek.
2009. ápr. 6. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Éredkes :) én mindig beletalálok a kis kotlámba :)!
2009. ápr. 6. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
25 Ft a gyógyszertárban a vizeletleadásra való műanyag edény. Nem nagy összeg...
2009. ápr. 6. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
Én a Gravidás műanyag flakonba szoktam pisilni. Ha mellé ment, hát lemostam. Alkoholos filccel még a nevemet is rá tudtam írni.
2009. ápr. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!