Julius végére, augusztus elejére kiirt kismamák ti miben fogjátok haza vinni a babát?
szia
én tavaly júl. végén szültem, átlagos nyári idő volt, kb.28-30fok.
volt rajta egy ujjatlan badi, hosszú ujjas-lábas badi.kis sapka, ennyi.de készíts össze majd melegebb ,hűveseb időre való ruhákat.az ápolók segíteni fognak, hogy konkrétan az nap, mibe öltöztesd.
sok boldogságot
Első válaszoló! Sztem neked meg azon kellene elgondolkodni,h ha valaki feltesz normálisan és boldogan itt egy kérdést,akkor te ne legyél ünneprontó a lehangoló válaszoddal! Mert azt hiszem normálisan megkérdeztem,de ha nem tetszett a kérdés,nem kell válaszolni! Ha meg esetleg valamilyen személyes problémád van,ne itt töltsd ki a bosszud! Mert igenis egy kismama miért ne gondolkodhatna akár ezen is,vagy akár már sokkal előrébb!
A többieknek köszönöm a választ!
szia! én augustus közepére várom a babánkat,már néztem neki együttest. Hosszú újjú kis bady újjatlan rugival van hozzá kiskabát ha estleg kellenne és kissapka. És bébihordozóban fogjuk hazavinni.de vannak nagyon szép mózeskosarak,de talán a hordozó biztonságosabb autóban.
Remélem valamennyire hasznos voltam:) Addig is nagyon szép babavárást kívánok! és remélem bírni fogjuk a meleget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!