Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállaljam a harmadik babát?...

Vállaljam a harmadik babát? Adj tanácsot!

Figyelt kérdés
Van egy 9 és egy 3 éves,most teherbe estem,de nem tudom megtartsuk-e,a párom nem örül neki,mert fél,hogy anyagilag nem bírjuk a három gyereket,meg a lakás is kicsi.Hitelünk nincs.Mit csináljak,hogyan beszéljem rá,vagy vetessük el?
2011. júl. 27. 22:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon aranyos vagy,kb,egy hete derült ki,azóta várok,még csak ti tudjátok.Mielőbb el kell már mennem orvoshoz,fáj a hasam.A páromat hagyom,hadd gondolkodjon,közben,mintha jobban féltene,amikor a gyerekekkel hancúrozok,talán egy kis időre van szüksége.Én nektek is köszönhetően egyre inkább megtartanám.Írok,hogy mit döntöttünk!Szia!
2011. júl. 28. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Kitartas! Biztosan sikerul meggyoznod. Minden jot kivanok nektek!
2011. júl. 29. 11:12
 23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a sok jó tanácsot,most 19 hetes boldog kismama vagyok.Üdv!
2011. nov. 3. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből gratulálok a JÓ döntésetekhez!!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv: hajdani 2 gyerkőcös,33hkm-jelenleg 7 hete 3 lányos anyuka:-D (17. válaszadó)

2011. nov. 3. 17:36
 25/25 anonim ***** válasza:

Gratulalok!

Remelem nagyon boldogok lesztek!!

Elso voltam

2011. nov. 3. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!