Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görcsölgetek egy kicsit és a...

Görcsölgetek egy kicsit és a dokim azt mondta, hogy szedjem a Troparint, de az van ráírva, hogy nem szedhető terhesség alatt. Beszedjem azért?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 12:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Lehagytam h 12.hetes kismami!
2008. márc. 2. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én egyeztetnék mégegyszer az orvossal a betegtájékoztató miatt. Addig esetleg próbálhatsz magnézium+b6 vitamint szedni. A béresnek van ilyen (+ külön a béres egészségtárnak) ebből elég napi 1. És van a magne b6 de ebből többet kell bevenni és drágábbra jön ki. Remélem picit segítettem. Boldog babavárást!

18 hetes kismami

2008. márc. 2. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
szia én duphastont kellet szedjek mert barnázásom volt és ara is az van írva hogy teheség alat nem szedhetö pedig minden orvos ezt sokta adni de azért ha nyugodtab lenél kérdez rá a dokira hogy ilyenkor mit tegyél
2008. márc. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!