Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok, és két napja...

12 hetes vagyok, és két napja barnázok, mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Abban az időben kb.,amikor menstruálnod kellene? Mert nekem is volt, bár nekem még korábban(kb. az 5. héten), és nekem azt mondta a doki, hogy ez csak a mensi lenne, a szervezetem még nem állt át teljesen. Mindenképp elmennék a helyedben dokihoz, de ha nem fáj semmid, és más panaszod nincs, szerintem semmi baj nincs.
2011. júl. 27. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz, az a biztos, amit ő mond!!!
2011. júl. 27. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
MINDENKÉPPEN MENJ ORVOSHOZ!Ez nem játék,jehet hogy semmi baj nincs,de inkább lásson orvos minél előbb,még ma!!!!!!
2011. júl. 27. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Sajnos kb száz féle oka lehet.

Nem lehet így megmondani, egy halom listát tudnék írni.

2 kategória van:

1: ártalmatlan, természetes barnázás (mert pl megmozdult a baba és lejött picike a méhfalból)

2. veszélyes (pl elkezdett leválni a méhlepény)

De mint mondom, rengeteg oka lehet még, és csak orvos tudja megmondani,hoyg mi okozta,és hoyg van-e baj.

Ha 2 napja folyamatosan barnázol (barna=alvadt vér) akkor menj el az orvosodhoz!

2011. júl. 27. 09:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, mostanában kellet volna megjönnie. Tegnap csak egy pár pötty volt most viszont, ilyen barna nyákok(bocsi)

Nem fáj a hasam,hétfőn voltam uh-on ott mindent rendben találtak.

Viszont vasárnap elég sokat pakoltam, lehet hogy ez a baj?

2011. júl. 27. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
orvos!Sajnos vetélés előjele is lehet,mint ahogy ártalmatlan dolog is,de ezt csak vizsgálattal tudják eldönteni.A terhesség alatt ezt vérzésnek tekintik,orvosi szempontból is,nem felesleges ha bemész,és te is megnyugszol.Minden jót neked,remélem bagatell dologról van szó!
2011. júl. 27. 09:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet az a baj!!!Indulás az orvoshoz!(rossz tapasztalatom van sajnos)Kérlek menj orvoshoz azonnal!
2011. júl. 27. 09:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megyek a dokihoz, jobb félni,mint megijedni!

2011. júl. 27. 09:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Írd meg, hogy mi lett!
2011. júl. 27. 09:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Voltam orvosnál, hál istennek mindent rendben talált, magnéziumot kell szednem, és ha vérzés lenne esetleg irány a kórház. Remélem erre nem lesz szükség!

További szép napot, és köszönöm a segítségeteket :)

2011. júl. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!