Meddig aludtatok hason? 13+4 hetes vagyok és ma este nem tudom hogy a bélgázok miatt-e de ha hason voltam akkor az alhasamban szurkálás félét éreztem. Lehetett a baba? Ilyen még soha nem volt, mindíg hason alszom.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 08:39
1/6 anonim válasza:
Szia!
Lehetett a baba.Ameddig neked jól esik addig alszol hason,ez mindenkinek más.
2/6 anonim válasza:
*Én pl.16 hetes koromig tudtam félis hason aludni.Nekem még az is elképzelhető,hogy nem a baba volt,hanem a beleidnél valami kis szúrkálás.
Első válaszoló
Boldog Baba várást!
11 hetes kismami 4 hónapos kislány anyukája
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Úgy volt kényelmes hogy az egyik lábamat felhúztam. Remélem azért még pár hétig fogok tudni hason aludni.
Boldog pocakosodást kívánok!
2009. ápr. 6. 08:58
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy vagyok ezzel,hogy a16-17.hétig tudtam hason aludni úgy ,hogy az egyik lábam felhúztam!Sajnos most már így sem megy,most keresgélem a nekem és a babának is kényelmes alvóhelyzetet!20 hetes kismama!
Kellemes babavárást!
5/6 anonim válasza:
Szia! Én 24 hetes koromig hason aludtam, igaz a vége felé már felhúzott lábbal. Onnantól viszont erős ellenállásba ütközött a hasonalvás próbálkozása.
6/6 anonim válasza:
De jó,h bejöttem ide is:D,nincs még babám,egyenlőre mg nem is várom,de nemtudom,hogy fogok aludni ha majd bent lesz a pocakomban,mert csak hason tudok elaludni:SLehet én is majd úgy fogok csinálni mint ti,hogy félig felhúzott lábbal,de ha majd nagy lesz a hasam,mi lesz:SAjjjajjjXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!