6 hetesen van szívhang,8 hetesen már nincs? Nem értem?
Ismerősöméknél végre sikerült a baba, terhes lett a barátnője. 6 hetesen már volt szívhang, ma voltak kontrollon, elvileg 8 hetesen, és nem talált a doki szívhangot. Azt mondta a doki hogy a mérete megfelelő, 8 mm. Nem értem.
Nekem az ikrek 8 hetesen 16 és 18 mm-ek voltak, akkor hogy lehet jó a 8 mm is? Vagy a doki buggyant, és kisebb korban elhalt a baba, vagy nincs 8 hetes és akkor még nem is kell hogy szívhang legyen. De akkor 6 hetesen mit láttak? Valami nekem nem stimmel itt.
Szerintetek?
Nézd, [link]
Eszerint 8 hetesen kb.20 mm-nek kellene lennie.
Azt mondta a fiú anyukája, hogy csütörtökön miss. ab. :-(
Remélem azért még megultrahangozzák előtte.
Meg szokták amúgy? Ilyenben nincs tapasztalatom. Hála Isten.
Engem is miss ab-ra küldött a doki,szabálytalan petezsák,szívhang,embrió sehol.Ez volt 6+5 hetesen.Elmentem másik dokihoz 2 nap múlva,ott már minden oké volt,jó szívhang,9 mm-es pindurka.Szerencse hogy nem hallgattam az első orvosra,most nem szuszogna a kiságyban az azóta már 11 hónapos "nagyfiam"
El kell menni másik orvoshoz is mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!