Kinek mennyi idő alatt múlt el a vérzése vagy barnázása az Utrogestan szedésétől?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 22:26
1/7 anonim válasza:
Szia. Nekem már akkor nem volt vérzésem mire beértem a dokihoz, de a biztonság kedvéért felírta a kapszulát. Azóta sem jelentkezett hasonló tünet. Használt az utrogestan.
17 hetes.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 4x1-es adagtól 2 nap alatt múlt el. Plusz Rutascorbint is kellett szednem.
Jó egészséget!
3/7 anonim válasza:
Nekem 1 nap alatt múlt el, 3X1 kúpot szedtem.
4/7 anonim válasza:
Nekem 3-4 nap is kellett.3x1-t szedtem.
5/7 anonim válasza:
és megmaradt a baba?csak azért kérdem,mert lombikom volt és 2 ültettek be.a 7.-k napon barnàztam a 8-9ken màr véreztem a 10-en màr szinte semmi,az utrogestant hasznàlom a peteleszivàs ota 3x2,sajnos még van 3 napom hogy tesztelhessek.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen megmaradt már itt kúszik mellettem és 7 hónapos:)
Remélem nálad is minden okés lesz, szorítok.
2010. máj. 24. 10:08
7/7 anonim válasza:
sajnos nem sikerült!:(remélem majd legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!