Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba csak akkor rugdos ha...

A baba csak akkor rugdos ha kényeletlenül érzi magát, vagy máskor is?

Figyelt kérdés
Mert ugye mindenki azt mondja ,hogy a pici a nap 2/3.át átalussza.De az én picurom forditva csinálja és a nap (és éjszaka )nagy részében rugdos ,mocorog,forgolódik,helyezkedik. Lehet ,hogy én csinálok valamit rosszul és nem tud pihenni? 21 hetes kismama
2008. márc. 1. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,vannak nyugtalanabb babák is.Az én kis békám is jobb mint a H Bóna Márta,ha az időjárásról van szó:)Mihelyt rossz idő jön,alig akar megmoccanni.Amúgy orbáncfűolajjal kenegetheted a pocid,az megnyugtatja.Állítólag nugodtabb is lesz tőle a baba.
2008. márc. 2. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőm babája sem aludt szinte egy percet sem, meg sem állt.-)

De amúgy alvás közben is mocorog, akkor is érzed, hogy forgolódik, enyhén rugdos, de attól ő még alszik:-)

Nem baj, vannak aktív, passzív babák is.

Ne félj, nem tudsz mit rosszul csinálni.-)

2008. márc. 2. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos hogy mindent nagyon jól csinálsz, és nem csak akkor rugdos, ha nem tetszik neki valami,neki ez a mozgása odabent,figyeli a kinti jeleket is,és éjszaka is a legtöbb baba mocorgós.

Gratulálok:-)

2008. márc. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!