Nem lehet ebből baj, nem mehet el a baba?
Ok, bocs ha kötekedésnek vettétek, nem annak szántam, csupán visszakérdeztem, mert nem értettem a dolgot. Talán azért is érdekelt annyira a dolog, mert mint említettem én nem nagyon emelgethetem majd a 2-3 éves gyerekemet, és eddig nyugodt voltam, hogy majd megoldjuk, ha muszáj rakosgatni (kád), akkor arra ott lesz a férjem.
Kedves kérdés feltevő, mégegyszer bocs, de szerintem a kommentemben ott volt a válasz is, szerintem igenis lehet baj abból ha ekkora súlyt emelgetsz terhesen, persze ha nincs gond a terhességgel, akkor jó eséllyel nem lesz baj, de ebben nem lehetsz biztos, neked kell döntened, hogy kockáztatsz-e.
07-27 23:36 és 07-26 22:36 voltam
Ja és még valami, lehet lepontozni, de a hasbarúgás szerintem tényleg durva. Azért nehogymár egy ennyi idős gyereknek ne lehessen elmagyarázni, hogy nem agresszívkodunk még véletlenül sem anyával, meg senkivel, függetlenül attól, hogy terhes-e, vagy sem.
Tudom, hogy most divat úgy "nevelni" a gyerekeket, hogy nem tiltunk meg neki semmit, és tudom, hogy népszerűtlen vagyok az elveimmel. Egyik rokon anyuka is megsértődött rám, mert rá mertem szólni a 3 éves csemetéjére, hogy ugyanmár ne tépje a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!