Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol vetelhetek el?

Mitol vetelhetek el?

Figyelt kérdés
mar volt egy megszakitasom es most terhes vok es kivancsi lennek mitol vetelhetek el a legkonnyebben? mekkora az esely ra h elvetelek
2011. júl. 25. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Te most el is akarsz vetélni,vagy nem és félsz,hogy elvetélhetsz dolgoktól?
2011. júl. 25. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:
attol felek h elvetelek?es arra vagyok kivancsi mi az amire jobban oda kell figyelnem
2011. júl. 25. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Le lehet pontozni, de bennem azért felmerül, hogy aki egy gyerekét már képes volt eltenni láb alól, az vajon érdemel-e még egyet... Persze ha szívből megbánta az illető, akkor szerintem igen, de egyébként... Persze ha már ott van, akkor foglalkozz Vele, és vigyázz Rá, bármiért tetted is anno. Nagyobb súlyokat ne emelgess például, és bagó, pia természetesen szigorúan tilos.
2011. júl. 25. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad nagy súlyt emelni,inni dohányozni,drogozni,gyógyszert szedni.Sokat kell pihenni,és megfelelően kell táplálkozni.Szedni kell a vitaminokat amiket az orvos mond.Az első három hónap a legnehezebb.ilyenkor könnyebben elmehet egy baba.attól mert volt abortuszod,nem feltétlenül fogsz elvetélni.attól még szülhetsz egészséges gyermeked.Van ismerősöm akinek volt abortusza,és utána szült 3 gyereket és mind egészséges.
2011. júl. 25. 18:58
 5/8 sumergo ***** válasza:
100%
Én inkább nem írok semmit, mert valami azt súgja, h nem vigyázni akar a babára, hanem....
2011. júl. 25. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az az érzésem, hogy nem vigyázni akar...
2011. júl. 25. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:
konyu itelkezni ha valaki nem tudja mi volt a haterbe miert is nem tartottam meg. ha valakit megeroszakolnak 17 evesen egy gusztustalan allat nem biztos h ugy all hozza ahoz a kisbabahoz ahogy megerdemelne. es ennek mar tobb mint 10eve. ha mas is ateli akor lehet egy vetetes utan fel attol h megmarad e az a kisbaba mert valjuk be kevesebb az eselye h megmarad vagy vegig tudod e hordani
2011. júl. 25. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ab-m nem rég mert beteg volt a babóca,s igy a 2.terhességem alatt végig kellett ennem gyógyszert hogy el ne menjen Ő is.(20.héttől rendszereres görcsim voltak,de igy legalább nem kellett befeküdnöm a kórházba.) Szerencsére ő megmaradt,csak kisebb sullyal született mint az átlagos, s a mai napig kisebb mint az átlag. 15hós és csak 8kiló.(2,6al született)De viszont nagyon hosszú.
2011. júl. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!