Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol "feszul ki" a babam?...

Mitol "feszul ki" a babam? Baj lehet?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok, es naponta tobbszor kifeszul a babam, de ugy hogy a hasam teljesen eldeformalodik es nem is kellemes erzes. Ez tart kb 5 percig es utana minden a regi...mitol lehet ez?
2011. szept. 20. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
nállam is ugyanez van, szerintem csak nyujtózkodik, már nagyon kicsi a helye, tényleg elég fura érzés de szerintem vicces:). én olyankor odanyulok, megsimizem és összébb huzza magát.
2011. szept. 20. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hallottam ilyet,hogy nyújtózkodik a baba,de én egyik terhességemnél sem vettem észre ilyent.

Teca

2011. szept. 20. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Volt ,nekem is. Emlékszem,ha feküdtem,még felülni se tudtam,minden szervemet nyomta,nagyon rossz volt.

Ilyenkor probáltam kicsit arébb nyomni:-)))

Már nagy a baba,nincs helye.

Mikor kibujt,azon gondolkodtam,hogyan is férhetett belém.

2011. szept. 20. 19:51
 4/4 sumergo ***** válasza:

Nálam már most csinál ilyeneket, érdekes formákat ölt ilyenkor a pocim, de mivel szinte folyamatosan érzem, hogy mocorog, szerintem nincs baja. Meg szoktam simizni, de ez sem mindig használ, mert van, hogy ettől még inkább kinyomja magát!

33+2 hkm

2011. szept. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!