Hogy nem lehet ezt észrevenni?
Nekem négy gyerekem van, de a harmadiknál jóformán észre sem vettem, hogy terhes vagyok.
Egész idö alatt egyetlen egyszer sem voltam rosszul, nem kellett hánynom, nem voltam kivánós, nem feszült a mellem, a terhesség végére 6 kg-mal voltam nehezebb, mint elötte (és inkább vékony voltam mindig is), a hasam a szüléskor a megszokott 68 helyett 80 cm volt (állitólag befelé volt valahogy elhelyezkedve).
A baba nagyon kevesett mozgott (kimondottan lustán), és akkor is csak picit ide-oda, a legtöbbször csak akkor vettem észre, ha komondottan figyeltem rá.
Jósló fájásaim nemcsak ennél a babánál, hanem egyiknél sem volt, amikor megindult a szülés ennél a terhességnél, akkor viszont hirtelen erös görcseim lettek, amit ha elsö gyerek lett volna, inkább erös gyomorrontásnak gondoltam volna, mint szülési fájdalmaknak - az elözö két szülés ellenére.
És ehhez még hozzátenném, hogy én tudtam, hogy terhes vagyok, mégis alig észleltem belöle valamit, ha nem tartottam volna valószinünek, akkor esetleg tényleg nem jut eszembe ez a magyarázat. (De nekem a menzeszem kimaradt, tehát ez az EGY tünetem megvolt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!