A férjem influenzás. Nagyon aggódom, hogy elkapom, már 1,5 hete szenved. Ha külön alszunk jelent vmit? Vagy úgyis egy a levegő. Hogy védekezzek a bacik ellen?
Figyelt kérdés
Annyira aggódom értem mert sjna nem tudja kipihenni a munkája miatt, félek hogy szövődményes lesz.. ha eljönne táppénzre akkor kirúgnák, vagy szabadságot írnának ki. Tudom ez törvénytelen de ez van!2008. márc. 1. 18:12
1/4 anonim válasza:
A férjem most lábalt ki belőle. A kislányom 2 hetes volt mikor kitört rajta. Ő külön akart aludni, de nem emgedtem. Szerettem, ápoltam és nem féltem kicsit sem. Ez az egyetlen egy módszer...A férjed keressen másik állást! Ez már nem neki való...
2/4 anonim válasza:
igen,nagyon sokat számít,hogyha külön alszotok,van esélyed,hogy megúszd.Azon kívül sűrűn szellőztess,és te is és a férjed is sűrűn és alaposan mossatok kezet.Törölgess,fertőtleníts sokat olyan dolgokat amit mindketten megfogtok pl:kilincsek stb..És minen alkalommal moss kezet mielőtt ennél.Elég sziszi-fuszi dolog,és nagy figyelmet igényel,de most első a baba,én is így úsztam meg az influenzát már kétszer egyszer a férjem,egyszer a fiam kapta el... 25hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Oscillococcinum segíthet a megelőzésben, vagyél a gyógyszertárban! Homeopátiás, terhesen is szabad szedni.
4/4 anonim válasza:
Ha citromolajat párologtatsz annak baktérium és vírusölő hatása van. tisztítja a levegőt a lakásban és az illata is kellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!