Mit kezdtek a terhesség alatt hallott rémtörténetekkel?
Meg se hallgasd.Finoman szerelj le mindenkit,hogy majd szülés után megbeszéljük.Ilyenkor az összes idősebbnek van legalább 78 ismerőse,akivel valami borzalom történt.
Veled nem fog,és ne hagyd magad riogatni.
Tanulok belőlük.
Én neten is el szoktam olvasni jót és rosszat egyáltalán. Ez nem befolyásol semmit velem vagy a babával kapcsolatban,de ha baj lenne,könnyebben felismerném a helyzetet.
Ezek "csak" információk, jól kell tudni gazdálkodni velük és hasznodra fordítani őket (bár inkább ne legyen rá alkalom!!)
Hogyha figyelmetlenségből adódnak, tanulok belőlük, milyen hibákat nem szabad elkövetnem. Amúgy pedig nem stresszelem magam, mert TUDOM, hogy velem ilyesmi nem történhet...
Eddig minden rendben is volt, csak hinni kell benne :)
Én elolvasom a jó és rossz történeteket is, mert némelyikből lehet tanulni. Pl. ha egy "rémtörténet" azért esett meg, mert mondjuk a kismama figyelmetlen volt, átsiklott valami felett stb. akkor én megjegyzem, hogy ezt a hibát ne kövessem el.
Persze igyekszem nem hipohonderkedni, és bebeszélni magamnak mindent, továbbá nem stresszelek ezeken.
Szerintem ezek nagyon fontosak, mert tanulni lehet belőle, mire kell figyelni.
Tudod régi mondás de igaz:
Okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátjából (sem mindig).
szerintem attól függ, mit mondanak. Amikor valaki megkérdezi, hányadik hétben vagy és közli, hogy az ismerőse pont ilyenkor vetélt el, meg szülés előtt állsz és mondják, hogy halva született valaki gyereke, akkor azért tömény rosszindulatról van szó.
Aki figyelmeztetni akar valamire, az tanácsod ad, kedvesen, nem idegesít hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!