Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kezdtek a terhesség alatt...

Mit kezdtek a terhesség alatt hallott rémtörténetekkel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 21:57
1 2
 1/14 anita0802 ***** válasza:
100%
a legjobb ha meg sem hallgatod.hasznod nincs belőle esetleg csak károd lehet a stresszelés miatt.
2011. júl. 24. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:

Meg se hallgasd.Finoman szerelj le mindenkit,hogy majd szülés után megbeszéljük.Ilyenkor az összes idősebbnek van legalább 78 ismerőse,akivel valami borzalom történt.

Veled nem fog,és ne hagyd magad riogatni.

2011. júl. 24. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Tanulok belőlük.

Én neten is el szoktam olvasni jót és rosszat egyáltalán. Ez nem befolyásol semmit velem vagy a babával kapcsolatban,de ha baj lenne,könnyebben felismerném a helyzetet.

Ezek "csak" információk, jól kell tudni gazdálkodni velük és hasznodra fordítani őket (bár inkább ne legyen rá alkalom!!)

2011. júl. 24. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha figyelmetlenségből adódnak, tanulok belőlük, milyen hibákat nem szabad elkövetnem. Amúgy pedig nem stresszelem magam, mert TUDOM, hogy velem ilyesmi nem történhet...

Eddig minden rendben is volt, csak hinni kell benne :)

2011. júl. 24. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezentúl nem tudom figyelmen kívül hagyni a dolgokat. 22 éves egyetemista vagyok, jövőre diplomázok és pocakos vagyok. Jó lett volna, ha diploma után jön a baba. De úgy vagyok vele, hogy ez az egy év nem számít annyira, mint egy emberi élet, ráadásul a saját gyermekem élete, így megtartottuk. Édesanyám a velem való terhessége alatt végig menstruált. Annyiban változott a vérzése, hogy 1 nappal lerövidült és kevésbé görcsölt. Velem egyelőre ugyanez a helyzet. Ezért sem a baba biztonsága érdekében nem tudtam időben intézkedni (mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, és terhesség alatt pedig ugyebár semmilyen vérzés nem jó dolog, nem tudtam rendszeresen járni uh-kra, vizsgálatokra...), sem a későbbi dolgokról, még szerencse, hogy a szüleim mellettem állnak. De ez csak egy történet a sok közül. Mindenesetre én már figyelmesebb vagyok.
2011. júl. 25. 07:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elolvasom a jó és rossz történeteket is, mert némelyikből lehet tanulni. Pl. ha egy "rémtörténet" azért esett meg, mert mondjuk a kismama figyelmetlen volt, átsiklott valami felett stb. akkor én megjegyzem, hogy ezt a hibát ne kövessem el.

Persze igyekszem nem hipohonderkedni, és bebeszélni magamnak mindent, továbbá nem stresszelek ezeken.

2011. júl. 25. 08:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek nagyon fontosak, mert tanulni lehet belőle, mire kell figyelni.

Tudod régi mondás de igaz:

Okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátjából (sem mindig).

2011. júl. 25. 10:37
 8/14 anonim ***** válasza:
az utolsó hsz-t, mintha én írtam volna..
2011. júl. 29. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem attól függ, mit mondanak. Amikor valaki megkérdezi, hányadik hétben vagy és közli, hogy az ismerőse pont ilyenkor vetélt el, meg szülés előtt állsz és mondják, hogy halva született valaki gyereke, akkor azért tömény rosszindulatról van szó.

Aki figyelmeztetni akar valamire, az tanácsod ad, kedvesen, nem idegesít hülyeségekkel.

2011. júl. 29. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyik fülemen be, a másikon ki. Minden terhesség más, minden kismama más, fő a nyugalom.
2011. júl. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!