Mit lehet tenni a gennyes mandulával?
Figyelt kérdés
Januárban kaptam antibiotikumot mert lázam is volt!
Most megint gennyes a bal mandulám de semmilyen más tünetem nincs,mégcsak levert sem vagyok.Árthat ez a babának,hogy ennyiszer van ilyen bajom?
Már a terhességem előtt is sokszor volt hogy ha mondjuk stresszes helyzetben voltam előjött,de aztán el is múlt magától!
Mit tanácsoltok mit tegyek?
21 hetes kismama
2008. márc. 1. 17:45
1/3 anonim válasza:
A babának szerintem nem árt, ez miatt ne aggódj. De mindenképp csak azzal kezeld, amit a doki ad!!
2/3 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy küldj el valakit a francba. A sok elfojtott dolog megy a torkodra. Hatásos...
3/3 anonim válasza:
A gennyes mandula góc a szervezetedben,biztosan nem tesz jót.Nekem odaáig fajult,hogy szívproblémákat okozott.Kivették és azóta minden rendben van.
Szerintem nézesd meg gégésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!