Mit jelent az hogy 20-as érzékenységű terhességi teszt?
Bocsi a hülye kérdésért,de nem vagyok ebben jártas.
Juvi-lab a neve.
Belinkelem az ezelőtti kérdésemet ha érdekel olvasd el hogy miért kérdeztem az érzékenységet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
elolvastam a belinkelt kérdésedet is... szóval:
A tesztek érzékenységét a mlU/ml mértékegységgel adják meg. Ez a te teszted esetében azt jelenti, hogy akkor mutat pozitívat, ha már legalább 20 mlU/ml-nyi hcg van a vizeletedben. A legtöbb teszt 10-20 vagy 25 érzékenységű. Ebből következik, hogy a legérzékenyebb a 10-es. De már egy 25-s érzékenységű is kimutathatja az ovu utáni 12 napon, hogy van-e baba vagy nincs, de az elmaradó menzi első napját javasolják, az a biztosabb (persze ha középidőben volt ovu).
Na szóval, ha Ti 9-én voltatok együtt, és tegyük fel, hogy egy 2 nappal későbbi ovu-ból baba lett, akkor a 20-as érzékenységű teszted nagy valószínűséggel holnap reggeli pisiből már "igazat fog mondani".
A tesztről nincs tapasztalatom, ilyen fajtát még nem használtam.
Nagyon köszönöm a válaszod!!!
Akkor holnap reggel megcsinálom!!!
Hasznos volt nekem amit írtál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!