Terhességi teszt kimutatja az ovulációt? 10-es érzékenységű. Most van peteérésem elvileg és totál 2csíkos a One step tesztcsíkom.
A terheségi teszt - mind aneve is mutatja - a TERHESSÉGET mutatja ki, az ovuláció meg NEM az.
Ha a terhsségi teszt pozitiv,akkor lehetsz terhes az elözö ciklusból...
Egyetértek, a terhességi teszt a HCG hormont mutatja ki és nem az LH-t, úgyhogy, ha pozitív lett a teszted, akkor valószínűleg terhes lehetsz. Csinálj egy másik terhességi tesztet is, ha az is két csíkos lesz, akkor terhes vagy!
Egyébként az LH (ovulációs) teszt kimutathatja a terhességet, de nem minden esetben, viszont fordítva, azaz a terhességi teszt nem mutatja ki a peterését tudtommal.
én hallottam valahol, hogy terhességi teszttel is lehet ovut jósolni, mint ahogy az ovu teszttel terhességet.
viszont ennek kipróbálására nem volt lehetőségem, így nem tudom, hogy valóban működik-e.
majd esetleg írd meg, hogy nálad mit jelzett. képet tudsz fölrakni?
Terhes lehetsz,csak késői peteérésből szerintem.Tesztelj egyet patikai teszttel.
Kivi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!