Rajtam kívül érzi még ezt valaki?
egy apróbb megeröltetéstől, mint pl a zoknihúzás a pulzusom egyből 130, és azt érzem majd kiszakad a dobhártyám a szívdobogásomtól...Bármilyen mozgás után érzem ezt, kezdve a legapróbbtól.Ez normális?
26.hetes km
Én még csak 15 hetes terhes vagyok,de nálam is hasonlóak a tünetek, annyi hoyg nem tudom mennyi a pulzusom mert nem mérem.
Épp most is azért ülök itt a gép előtt, mert takarítom (takarítanám) a kislányom szobáját,de 10 percenként meg kell állnom,mert úgy érzem magam mint aki maratont futott.
Nem tudom mi az oka,de pocsék érzés.
Nekem még lágszomjam is szokott lenni.
Nekem ugyan ezek a tünetek vannak, a vérnyomásom 105/60 volt legutoljára, és elég régen tart már. Azt mondták, hogy azért van, mert a baba nyomja tüdőt és akkor lesz jobb, ha a has leszáll mert megkönnyebbül a tüdő, de akkor viszont nagyobb lesz a nyomás a húgyhólyagon és még többször kell majd látogatni a mellékhelyiséget. Viszont tényleg nem árt megemlíteni az orvosnak, nehogy baj legyen. Én is ezt fogom tenni.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!