Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rajtam kívül érzi még ezt valaki?

Rajtam kívül érzi még ezt valaki?

Figyelt kérdés

egy apróbb megeröltetéstől, mint pl a zoknihúzás a pulzusom egyből 130, és azt érzem majd kiszakad a dobhártyám a szívdobogásomtól...Bármilyen mozgás után érzem ezt, kezdve a legapróbbtól.Ez normális?

26.hetes km

2011. júl. 24. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Én még csak 15 hetes terhes vagyok,de nálam is hasonlóak a tünetek, annyi hoyg nem tudom mennyi a pulzusom mert nem mérem.

Épp most is azért ülök itt a gép előtt, mert takarítom (takarítanám) a kislányom szobáját,de 10 percenként meg kell állnom,mert úgy érzem magam mint aki maratont futott.

Nem tudom mi az oka,de pocsék érzés.

Nekem még lágszomjam is szokott lenni.

2011. júl. 24. 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, nekem is pont ez, a takarítás kész rémálom, meg a mindennapos lépcsőzés.de az öltözésnél vagyok ki a legjobban hogy még ennyi is problémát jelent.Megőrülök ettől.Pedig nem vagyok abszolút pufi, viszont a hasam az nagy mondjuk.az átlagnál nagyobb...Valakitől kéne egy jó tipp aki tud erre vmi szert vagy módszert hogy csillapodjon, vagy ilyesmi...
2011. júl. 24. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Dokidnak mondtad már? Mert nekem ez akkor volt, amikor magas lett a vérnyomásom és kellett gyóygszer. nekem a végén császár lett emiatt, mert toxémiás lettem. Érdemes ezzel felkeresni a dokid.
2011. júl. 24. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ezek a tünetek vannak, a vérnyomásom 105/60 volt legutoljára, és elég régen tart már. Azt mondták, hogy azért van, mert a baba nyomja tüdőt és akkor lesz jobb, ha a has leszáll mert megkönnyebbül a tüdő, de akkor viszont nagyobb lesz a nyomás a húgyhólyagon és még többször kell majd látogatni a mellékhelyiséget. Viszont tényleg nem árt megemlíteni az orvosnak, nehogy baj legyen. Én is ezt fogom tenni.

32 hetes kismama

2011. júl. 24. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
megemlítettem, azt mondta toxémia gyanú, diéta, ilyesmi, de nem jött helyre...eddig...ezek szerint lehet h már nem csak gyanú?
2011. júl. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!