Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Foglalkozhatok ugyanugy a...

Foglalkozhatok ugyanugy a kisállatkáimmal terhesen, mint előtte?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, és van két állatkám, tengerimalacom és degum, azt hallottam hogy nem ajánlott érintkezni velük,így van ez? Vagy csal az alomhoz ne nyulkáljak? Elfelejtettem megkérdezni a dokimtól.
2008. márc. 1. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha kerülöd az alom takarítását és mindig gondosan kezet mosol, ha hozzájuk érsz, nem lesz baj!

Nekem cicám és kutyám is volt, ők már nincsenek, mert elköltöztem, de a malac még megvan.-) Semmi baj nincs, csak moss kezet mindig utánuk:-)

(a toxo is túl van lihegve, többet képzelnek bele, mint ami..)

2008. márc. 1. 14:53
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat. Rendben akkor mindig kezet mosok és vigyázok.nagyon szeretem az állatokat,nem szivesen válnék meg tőlük.
2008. márc. 1. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
szia nekem kutyusom van és én sem akarok megvállni tőle,sőt nem is fogok,szerintem is túl van lihegve ez a dolog kicsit.Az sem jó ha egy gyereket mindentől véd az ember semmi immunitása nem lesz.Én úgy tudom a toxoplazma vírust csak a macskák ürüléke hordozza,de ha régebben érintkeztél cicával nem valószínű,hogy elkapod,mert valószínű túlestél már rajta.Nekem is vannak tekijeim is és azokat gumikesztyűvel takarítom..de a kutyimnál nem használok ilyet sőt éjjel nappal velem van.Most 21hetes vagyok és semmi bajom,de igaz vigyázok is azért,kezet mosok mindig,porszívózok többet stb,jah és feljövetelkor tappancs és alváz törlés van nálunk de már pici kora óta.Szval szerintem régen is és most is felnőttek állatok közt az emberek nem lesz semmi baj,a higiéniás dolgok betartásával.Jó babavárást.
2008. márc. 1. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
igen igazad van,cicám amugy sincs,mert rajtam kivül mindenki utálja. de odafigyelek,én is kesztyűt húzok majd. köszönöm a választ.
2008. márc. 1. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

És arra az esetre gondoltál már, ha megszületik a baba? Szerintem a két dolog összeférhetelen.

Én legalábbis nem tartanék lakásban állatot a baba mellett.

[link]

2008. márc. 2. 20:39
 6/7 A kérdező kommentje:
ha megszületik a baba akkor addigra elajándékozom őket,mert tényleg nem fér össze a kettő. de addig is még megtartom őket.
2008. márc. 4. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

nem értem miért nem fér össze a baba meg a kisállatok ?

nem egy ágyban fognak aludni nem?

főleg az ilyen terráriumban vagy akváriumban tartott állat nem tud érintkezni a babával, gondolom nem futkoznak szabadon a lakásban.

2008. márc. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!