Hol dolgozhatnék ahol állatokkal foglalkozhatok, lehetek?
Menhely, állatkert bármi.Budapest környékén kéne és fizetéssel.(Nem önkéntes, sajnos szükségem van a pénzre...)
18/L
Szia!
Szerintem kérdezd meg az állatkertbe van-e felvétel...más ötletem nincs.esetleg még a Fővárosi nagycirkusz...bár ott idomárok dolgoznak ...lehet csak az állatok takarítását bízzák másokra,ha csak nem ők végzik el...gondolom nem ilyen munkára vágysz.
Marad az állatkert!
és még önkéntesként bejutni sem egykönnyű... Én a lovardákat ajánlom, ha értesz a lovakhoz (meg ha persze szereted őket ;) ), ott mindig akad egy-kettő, aki keres takarításra, lóápolásra embereket. Az elején, amíg elsajátítod, h mit hogyan kell csinálni, örülj, ha ingyen betanítanak, utána, ha már van tapasztalatod, próbálkozhatsz pénzt kérni érte.
A másik ötletem az állatorvos volt, de sztem ott sem szívesen fizetnek, pláne, hogy ott állandó felügyeletet igényelsz.
A Cirkuszt felejtsd el. Oda ha te fizetsz, akkor sem fognak beengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!