Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felidos vetelesre milyen...

Felidos vetelesre milyen magyarazatot kaptatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Felszálló fertőzés okozta idő elötti burokrepedés,23.héten
2009. ápr. 4. 17:41
 2/9 ketteske ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ezen a héten kedden volt vetélésem a 26. terhességi héten. Eddig semmilyen magyarázat nincs rá. Minden leletem negativ, flow metria tökéletes, köldökzsinór sem volt a nyaka körül....most várjuk a boncolás eredményét. Értetlenül állunk a történtek elött. Első baba lett volna. Te is hasonló cipőben jársz?
2009. ápr. 4. 19:13
 3/9 A kérdező kommentje:
En 22 hetes vagyok es nagyon kemenyszik a hasam ,pedig szedek magneziumot ,minden vizsgalat,ultrahang rendben,a baba elenk de nem mulik ez a kemenyedes meg pihenes hatasara sem.Lehet e ez egy tunet?Ti ereztetek valami gyanusat mielott megtortent a baj?
2009. ápr. 4. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem vagy normális, hogy ilyenekre gondolsz!

Semmi okod és alapod nincs rá!

Minden rendben lesz!

2009. ápr. 4. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én pocakom a 18.héttől keményedett,a doki azt mondta hogy ilyenkor feküdjek le és polcoljam fel a lábam,illetve minden nap igyak meg egy deci jobb minőségű bort mert az ellazítja a méhizmot!A terhességem 33.hetéig dolgoztam,és a 38.héten egészséges kisfiúnak adtam életet!

Ne gondolj ilyenekre,próbálj meg többet pihenni!

2009. ápr. 4. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az én hasam is sokszor keményedett, volt olyan is, hogy pihenéskor még jobban és gyakrabban. A 38. hét elején szültem. A sógornőm első babája 26 hetesen született meg, neki rendesen voltak fájásai és vérzett is, hirtelen indult meg az egész, minden előzmény nélkül. Nem emelt, fizikai munkát nem végzett, könyvelőként dolgozik. Az orvosok azt mondták valamilyen baktérium támadta meg a babát, hogy hogyan és mikor, nem tudni, mert az addigi eredményei mind rendben voltak.

Sajnálom azt az anyukát, aki a héten vesztette el a babáját. Remélem minél előbb újra boldog kismama lesz, bár ezt a babát semmi/senki sem tudja pótolni. Tudom mit érezhet, mert a mi babánk downos lett, pedig végig azt hittük, hogy egészséges.

Sok boldogságot és kitartást!

2009. ápr. 4. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron 22 hetesen minden előzmény nélkül..."csak" nem éreztem magzatmozgást

Ok:hiányzott a köldökzsinórból az egyik artéria

Nagyon sajnállak és együtt érzek veled második válaszoló.

26 hetes Kismama

2009. ápr. 5. 07:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem vagyok normalis mint ahogy egy kedves valaszolo irta,de nekem is volt tavaly egy vetelesem,igaz egy kicsit korabban mint felido es akivel mar tortent ilyesmi az tudja hogy ilyenkor az ember minden jelre felfigyel...
2009. ápr. 5. 18:40
 9/9 ketteske ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló, én a második vagyok. A boncolás után lett ez a vetélés magyarázata? És ez nem befolyásolja a következő terhességet? Ti pontosan meddig vártatok a következő babával? Milyen hamar jött össze? Bocs, hogy ennyi kérdésem van, és nem is ez volt itt a téma, de most semmi nem érdekel jobban. Köszönöm a megértést.
2009. ápr. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!