Két nappal az együttlét után lehetséges beágyazódás?
Figyelt kérdés
9.-én voltunk együtt és 11.-én reggel véres váladék jött,azt hittem meg jött egy héttel hamarabb,aztán semmi csak késő délután barnáztam egy kicsit és az is 2 napig tartott.2011. júl. 23. 13:45
11/16 anonim válasza:
Nagyon-nagyon nagy bocsánat a zagyva üzenetért. Nem viccből csináltam. A hülye internet nem működött, csak a párom mobilján tudtam üzenetet küldeni és valahányszor a küldésre nyomtam, annyiszor változtatott meg szavakat, amiket nem ismert a szerkesztője. Annyira szégyellem, bocsi.
12/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond :)
2011. júl. 23. 17:30
13/16 A kérdező kommentje:
És akkor a zagyva üzenetet író kedves válaszoló :)) leírnád mit is akartál mondani,mert próbálom kitalálni,de nem tudok rájönni hogy mit is akartál írni.
2011. júl. 23. 23:44
14/16 anonim válasza:
Csak annyit írtam, h peteérést jelezhetett a vérzés. Nekem 16 évig sosem volt ovus vérzés, de volt most tavasszal volt két hónap, mikor így jelezte. Ha két nappal előbb együtt voltatok, akkor lehet számítani arra, h teherbe estél. Látom, h egy héttel az előtt történt, h mensire számítasz, de lehet, h most elhúzódott a ciklusod. Sztem, ha nem jön meg, akkor várd ki a barnázástól számított két hetet és akkor csinálhatsz egy tesztet. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál :)
Holnapra terveztem a tesztet.Most ilyen nevűt kaptam,soha nem találkoztam még vele: Juvi-lab.Azt írja 20-as érzékenységű.Nem tudom ez mit jelent?Ti tudjátok?
2011. júl. 24. 10:29
16/16 A kérdező kommentje:
Hát igazából 17.-én kellett volna megjönnie (ha jól számoltam)mert a múlthónapban 19.-én volt meg.
Eddig még nem jött meg "normálisan".
2011. júl. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!