Beágyazódás lehet? 6. napon az együttlét után?
Görcsszerű érzés a hasban, de nem erős. Szurkálás a petefészekben és furcsa érzés gyomor tájékon. Mintha nagyon enyhe hányinger lenne, de ez sem erős (olyan gombóc érzés a torokban). Reggeli hőmérséklet 36,9!
köszönöm
Nekem még csak a jövőhéten kellene nem megjönnie, és ma reggeltől érzem ennyire intenzíven (tehát nem beképzelem) a tüneteket! Hát igen, olyan mindjárt megjön érzés, bár hozzáteszem én szerencsés vagyok, van hogy meg sem érzem,hogy megjött. Nem szokott nagyon tünetem lenni! SZóval ezt most végképp nem tudom hovatenni! Reggel azt hittem, hogy "emésztési" dolog lehet, de miután voltam wc-n nem múlt el, és azóta is megvannak! De más nekem sincs. Szóval nem feszül a mellem, nem igazán érzékeny mellbimbóm, bár nekem mensi előtt sem szokott az lenni!
Hát majd kiderül!
SZurkolok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!