Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes leszek amikor eltudok...

25 hetes leszek amikor eltudok menni (először) 4D-s UH-ra, nem késő? Még jól fog látszódni mindene a babának?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:

A 24. héttől csinálják a legszebb képeket, felvételeket!

Én is kb. akkor tudok menni!

Nyugi, időben vagy!

Amúgy is minnél később mész, annál jobban látszódnak majd a Manód vonalai, a pofija!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 4. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes időben mész. Én voltam 22 és 29hetesen. Ég és föld a különbség. Bár a 22-es is jó volt,de a 29hetes sokkal jobb. :)

Jó egészsséget!

2009. ápr. 4. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha mozizni mész, akkor talán még korai is lesz! Első alkalommal én is ilyenkor mentem, kis csontos volt a lányom. Második alkalommal 31 hetesen mentem, akkor meg már egészben nem láthattam, mégis óriási élmény volt, mert egészen "babás" kinézete volt.

Ha rendellenességeket akarsz kiszűrni, akkor picit későn mész.

A helyedben én várnék még 3-4 hetet, de ha most mész, az is nagy élmény lesz, csak számíts rá, h még nem az igazi babás kinézetű picurkát fogsz látni!

2009. ápr. 4. 08:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 4. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont nem késő, 24 hetesen csinálják a legszebb képeket. Mi 13 hetesen voltunk, hatalmas élmény volt, össze-vissza bohóckodott, megmutatta a kukiját is, végig mocorgott ugrándozott:) Legközelebb 24 hetesen javasolták, akkor nagyon szépen lehet látni, még nem olyan nagy:)
2009. ápr. 4. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 28 hetesen voltunk! Csodálatos volt! Mindenét láttuk. Persze nem egyszerre volt a képben, de a doki végig ment minden testrészén. Gyönyörű kis pofija volt már akkor (bár az első percekben két kézzel takarta, de aztán feladta) :) Kérdeztük a nemét, mivel még nem tudtuk. Na hát ha nem mondja a doki, akkor is egyértelműen látszott a kukija! Én nagyon nem bántam meg, hogy akkor mentünk! :)
2009. ápr. 4. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!