Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztaltabb kismamák,...

Tapasztaltabb kismamák, anyukák segítségére lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Első babámat várom, július 25-re vagyunk kiírva. A dokim(nem fogadott) a legutóbbi találkozásnál azt mondta, ha addig nem indul be, 25-én menjek be a kórházba jelentkezzek az ügyeletes orvosnál. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor mi fog történni? Megvizsgál, ctg? Bent tart vagy ha még mindig semmi akkor hazaküld? Hogy készüljek, vigyem a kórházi csomagot? Mennyit engednek ráhúzni, ha nem indul be magától? Milyen indokkal indíthatják meg? Egyre jobban izgulok, kérlek nyugtassatok meg. Köszönöm előre is.
2011. júl. 22. 06:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát ha meg is született, akkor max holnap vagy utána tud írni, mert 3 napig minimum bent kell maradni a kórházban!De remélem minden rendben van!
2011. júl. 25. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:
9%

Azért tök jó, hogy izgulsz, mert ha lett volna fogadott dokid, sokkal nyugodtabb lennél.

Mi sem álltunk jól, de egyik szülésnél sem sajnáltuk a fogadott dokinkra a pénzt.

Abszolut nyugodt voltam végig, mert megbíztam benne.

2011. júl. 25. 11:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Az én szülésem így kezdődött.Szerintem már meg is szült :) Majd ha lesz egy kis időd mesélj!
2011. júl. 25. 11:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Bizti megvan a baba...)) irj majd mizus.
2011. júl. 25. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:
??
2011. júl. 25. 12:21
 16/26 anonim válasza:
Szia nekem pont ma van kisfiam szülinapja 3 éves. Remélem könnyü szülés lesz
2011. júl. 25. 15:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Remélem már babázol,és minden rendben ment!
2011. júl. 25. 16:24
 18/26 anonim ***** válasza:
???
2011. júl. 25. 17:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, de sajnos még mindig egyben vagyunk. Voltunk ma kórházban megvizsgáltak, ctg stb. a babám jól érzi magát odabent. Azt mondta a doki, hogy még zárt a méhszáj, így nem tud magzatvizet nézni. Holnap ismét megyek, majd írok mi volt.
2011. júl. 25. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Mikor szültél meg?milyen volt? :)
2011. aug. 5. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!