Baj lehet, hogyha még 24 hetesen sem mozog sokat a baba? Nem valami aktiv sosem, ma még alig éreztem. Van még kismama akinek lusta a babája? Nem aggódtok?
Szia!
Igaz én 22 hetes vagyok,de én is igy vagyok ezzel.Nekem napok óta lusta a baba! Felkerestem a védőnőt azt mondta,h az a lényeg ha már egy ideje érezzük a baba mozgását,mindennap jelentkezzen be legalább egyszer akkor tuti nincs baj! Meg azt is mondják ahogy nő a poci mérete több hely van a babának és ezért nem érezzük olyan sokat. Meg a babák nem egyforma mozgékonyak!Sztem ne aggódj!
Boldog babavárást!
Egyébként tudod már a nemét?
Szia
En 31 hetes multam de neke sem volt aktiv.Most sem az igazan csak neha kinyomja a sarkat,popsijat.Ne aggodj!!!Amig jelet ad addig nincs gond!
Minden jot!
szia
Én 28 hetes vagyok, de alig érzem. Azt mondják ilyen nyugis lesz akkor is ha megszületik:-)
Reméljük!
Boldog babavárást
Első vagyok.
Nekem a 12.heti uh-tól folyamatosan azt mondják,h 100% hogy kisfiam lesz!
Azért is kérdeztem,mert nekem azt is mondták,h a kisfiuk kicsit lustábbak pocaklakóként!
Lányok, senkit nem akarok ijesztgetni, de nagyon figyeljetek a babátokra, hogy mennyit mozog!!! Én múlt pénteken nem éreztem és elötte is lustább volt, igy bementem a kórházba, ahol kiderült, hogy már nem él a babám. A 26.hetesen meg kellett szülnöm a halott kisfiamat. Inkább menjetek be feleslegesen, ha valamit nem találtok rendben, minthogy baj legyen!
Ne haragudjatok ezért a történtért, tényleg nem akarom rátok hozni a frászt, de jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!