Hányadik hétig tervezitek, hogy még dolgoztok?
Szia!
16 hetes vagyok, de szerintem ha bírom akkor végig dolgozok, max az utolsó 2 hétben itthon maradok. Területi képviselő vagyok, és egyedül maradtam pocakosan, kell a pénz is, meg a munka legalább eltereli a figyelmem. Szerintem a monoton ülőmunka rosszabb, mint az én autóban ülős, szaladgálós melóm, meg nekem nem is kell napi 8 órát dolgoznom, én osztom be az időmet.
Boldog baba várást! :-)
Szia!
Én ugy tervezem,h végig dolgozni fogok! Én is egyedül maradtam kismamaként,igy fogni kell a munkát,mert kell a pénz.
Boldog babavárást!
Sziasztok, én pont ma dolgoztam utoljára! :) Irodai munkám van, szerdán töltöm be a 30. hetet.
Múlt hétig két hét szabin voltam, mert anyukámat műtötték, hozzá mászkáltam a kórházba, meg segítgettem neki otthon. És rájöttem, hogy sokkal jobban megy a házimunka, nem vagyok annyira fáradt estére, a babára is több energiám marad, meg a férjemre is, mint akkor, ha dolgozom.
Az elméletem beigazolódott a héten, mert mára a lakás úszik a rendetlenségben, a mosogató tele van, és az alváson kívül másra se tudtam gondolni egész nap. A munka se ment már annyira (gondolkozni kell, néha nagyon, és lelassultak a kerekek)
Így kivettem az összes létező szabim, aztán kiíratom magam szülésig.
Unatkozni tutira nem fogok, mert a fészekrakó ösztönöm már beindult. :) De így pihenni is lesz időm, úgyis mindenki ezzel traktál, hogy addig aludj, amíg tudsz!
Minden jót nektek!
Én tanító vagyok és még dolgozom. Most vagyok 30hetes. Jó lenne már pihenni,de úgy tervezem,h június 1-ig dolgozom. Június 18-ra vagyok kiírva.
Egyre türelmetlenebb vagyok a gyerekekkel,de próbálom visszafogni magam.
És hogy érzed magad?Mit csinálsz(suliba)?
Sziasztok.
Én fizikai munkát végzek,mivel cukrász vagyok.Napi 10 órát állok,emelek,megyek,meg ilyenek...meg persze a stressz sem egy utolsó dolog,ami a munkahelyen van néha...Nekem kb egy hete elkezdett fájni a hátam,meg a derekam...Remélem,hogy nem fog ez végig kitartani,csak amíg ilyen sokat dolgozom...De azt mondta a védőnő,hogy mostmár máshogyan oszlik el a súly is...,mert ügye rohamosan elkezdett nőni a hasam is..
/22.hétbe léptem bele:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!