18 hetes vagyok múlt héten vették le az afp-t és 3. 02 lett a hcg 4.17 körül az nagy baj? Most mi lesz? Valakinek volt így? és mi lett? Holnap megyek uh-ra
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:55
1/6 anonim válasza:
Miért ilyen későn vették le? 16 hetesen szokták és pontosan betartva, mert az amúgy is kétes eredményességű teszt korábban illetve később elvégezve totál hamis értékeket ad. Dokid mit mond? Lehet elküld további vizsgálatokra.
2/6 anonim válasza:
A magasabb érték velőcsőzáródási rendellenességre utalHAT.
De azért erre igen kicsi az esély, ha szedtél a terhesség elején folsavat, mert avval ezek a rendellenességek megelőzhetőek szinte teljesen.
3/6 A kérdező kommentje:
kb 6 vagy 7 hetes terhes voltam mikor elkezdtem szedni a gravidát! az jó vagy késő?
2011. júl. 21. 18:12
4/6 anonim válasza:
Eleve későn vették le + ez egy totál megbízhatatlan, elavult vizsgálat, amit én legszívesebben betiltanék, mert csak parázik mindenki a sok fals eredménytől.
Szerintem minden rendben lesz az UH-on!
5/6 anonim válasza:
Az Afp tényleg egy elavult vizsgálat, minden 4. eredmény téves!!!
6/6 A kérdező kommentje:
hát igen ma volt meg az uh és azt mondták minden rendben van!egészséges kisfiú lesz
2011. júl. 22. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!