Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat árt a pocaklakónak a sírás?

Sokat árt a pocaklakónak a sírás?

Figyelt kérdés

Reggel megkaptam a táppénzem ami nagyon kevés lett mert nem érkezett be időbe, 2 hetente kell leadni minden hónap 19-ig, ami lehetetlen ezért csúszik az egész és most 25000Ft-ot utaltak és teljesen kiborúltam, rettenetesen elkezdtem sírni, hozzám se lehetett szólni még a férjemmel is összeveztem, de most büntudatom van, mert biztos ártottam ezzel a kis drágámnak a pocakban.

Más is borult már ki ennyire, olyan voltam minr valami idegroncs.

2009. ápr. 3. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, azzal többet ártanál, ha elfolytanád. Ennyitől nem lesz baja a picurnak. Persze hatással van rá, hisz érzi, hogy milyen a hangulatod, stb.

Egyébként én nagyon gyakran borulok ki, zokogok, csapkodok... Pici Babócám meg olyankor rugdalózik, mintha csak azt akarná jelezni, hogy Ő velem van, és próbálna vígasztalni:)

Boldog Babavárást!

2009. ápr. 3. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nyugi,nem ártasz vele neki,csak érzi,hogy baj van és biztos neked is jelez ,h "anyu én itt vagyok neked",nállam is ez van,mert manapság egy rossz szó miatt eltörik nállam a mécses és akkor a babóm jelzi,h nyugi :)

Csak a picurra gondolj,szép babavárást!

2009. ápr. 3. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Inkább add ki a feszültséget, minthogy bent tartod!

A sírás csak könnyít rajtad és a babókád sem érzi meg a feszültséget!

Néha jól esik alaposan kisírni magunkat!

Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, januárban.Azóta egyszerre viszem a 2*2 heti tp papíromat és így jobban kapom meg a pénzt, mivel le tudják adni időben.

A háziorvoshoz is havonta 1* megyek.Beszéld meg a dokiddal, h nem lehetne ezt vhogy megoldani!

Sajnálom, ha hosszúra sikerült!

Kitartás!

mennyi idős pocakos vagy?

2009. ápr. 3. 13:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy, nekm is rúgizott közben a kis drágám és fura de amikor a kezem a pocira teszem és érzem ,hogy ott van máris nyugottabb vagyok, csak bánt, hogy öröm helyett feszültséget adok neki.
2009. ápr. 3. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:

21 hetes pocis vagyok, megpróbálom én is ezt a 2*2 heti leadást mert ez rettenetes ez az összeg, pláne ebbe a mai gazdasági helyzetben.

Köszönöm mindenkinek a megnyugtatón válszt:)

2009. ápr. 3. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Ugyanez volt velem is,nekem mult hónapban utaltak 23ezret,aztán kiderült,az egészet az aszisztens szúrta el.Azt mondta,nem adhatta még ki a 2.lapot,csak a nyitót,ezen jól összevesztek a dokival.De már én is egyszer megyek havonta,és így adom le 20-ig.De így is le vagyok maradva 1 héttel emiatt.Nagyon vígasztalót nem tudok mondani,de átérzem a helyzeted.Tudom ettől még nem kapod meg a pénzed,de ne idegeskedj.

Jó babavárást!

2009. ápr. 3. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi:) Jobb, ha kisírod, kitombolod magad, mintha magadba folytanád és belülről őrlődnél. A babának nem lesz semmi baja.

Én az előző terhességnél tök nyugis voltam, rám sem lehetett ismerni.

Most jelenleg 5+6 hetes kismama vagyok, de napok óta napjában többször sírok, mint aki totál kikészült, úgy érzem magam.

2009. ápr. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!