Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hepar sulfur homeopathiá...

Lehet hepar sulfur homeopathiás szert szedni?

Figyelt kérdés

Volt egy szájsebészeti műtétem fél évvel ezelőtt és lehet, hogy az immunrendszerem csökkenése miatt valami ott belül megint elindult. A fogorvosom ezt a szert ajánlotta, ez gennyes gyulladásokra van, de ez nincs benne a kismamáknak szóló homeopathiás szerek között. Attól még szedhetem, nem fog ártani a babának, vagy csak a kifejezetten kismamáknak szóló fejezetben szereplő szerekből szabad szednünk?

Nagyon köszönöm remélhetőleg gyors válaszaitokat!!!

2008. febr. 29. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a doki ajánlotta, mindegy hogy nem nőgyógy volt, szerintem lehet bízni benne! :)

Sok sikert kevés fájdalmat!! ;)

2008. febr. 29. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem is lehet homeopátiás szert szedni. Vagy jájr utána, van -e olyan szájfertőtlenítő ami nem árt, és esetleg akár együtt a kettőt is.-)
2008. febr. 29. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, elvileg nem ártanak a babának, ez a lényegük, remélem, csak hát olyan bizonytalan az ember ilyenkor!
2008. febr. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!