Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a méretek 5-6 hetes...

Ezek a méretek 5-6 hetes terhességnél jók?

Figyelt kérdés
Tudom sok az ilyen kérdés de légyszíves segítsetek. Ma voltam uh-on és azt írták a papíromra, hogy gs: 18x15mm azt, hogy mekkora a baba nem és szerintem az uh-os dokinak nem volt kedve dolgozni mert nem mondott semmit csak hogy 5-6 hetes lehet és még ilyenkor nem feltétlenül kell szívműködést látni mert nekem nem látott. Két héttel ezelőtt is voltam akkor 8 mm volt s petezsák. Úgy félek hogy nem lesz szívhang. El vagyok kenődve nagyon. Írjon akinek volt ilyen korban uh és mekkorák a méretek. Az enyém szerintetek jó?
2011. júl. 20. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen volt 1 cm petezsákom, 6+6 hetesen pedig már szívhang is volt!

Ugyanoda mentél uh-ra, ahova először. Lehet,hogy kisebb a terhességed és még azért nincs szívhang!

2011. júl. 20. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
NE keseredj el azért mert nincs még szívhang, nekem is csak a 6. hét végén látták. Nekem ha jól emlékszem 16 mm volt ekkortájt a petezsák. Boldog babavárást! 13hkm
2011. júl. 20. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
2 napja voltam uh-n, a doki 14,6 mm-s petezsákot és szabályos szikhólyagot látott, azt írta a papíromra, hogy 5+3 napos terhes (menzi alapján 5+6 napon voltam), és még nem volt szívműködés, 1 hét múlva megyek vissza és biztos vagyok benne, hogy lesz szívhang is! Bízz a babádban, még picuri ;)
2011. júl. 20. 15:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok és biztattok csak olyan messze van még augusztus 3-ka és a doki sem volt kedves.

Kedves első legelőször máshol néztek uh-on, biztos nem egyforma a két gép. Az egyik Móron a másik Szfváron volt az sztk-ban. Igen én is bízom a babámban biztos minden rendben lesz. Boldog babavárást mindenkinek.És köszi mégegyszer:)

2011. júl. 20. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ne keseredj el. Hasonlóan jártam. Háromszor voltam uh-on, mire ma megtudtuk, hogy 8mm-es a picurkánk és van szívhangja. Egy héttel kisebb, mint az utolsó menzi dátuma alapján számolták. Ma vagyok a biometriai adatok alapján 6h+5 napos , de 7h+5 naposnak kellene lennem.Szóval múlt héten, amikor 6hetes és 3napos voltam a menzi szerint, még nem volt embrió, csak szikhólyag. Ja és 5 hetesen csak petezsákhoz hasonlatos vmit látott a doki.Hát Istenem, később volt peteérésem. Ne idegeskedj! Legyen sok sok pozitív gondolatod.
2011. júl. 21. 00:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó neked van már hányingered? Ha van mikor kezdődött? Nekem annyi, hogy nagyon fájnak a melleim és néha émelygek de nem minden nap. Már mindenre figyelek mert annyira ideges vagyok pedig eddig egy babámnálsem volt, hogy gond lett volna remélem most sem lesz. És ő amúgy is egy csodababuci mert elzáródott petevezetők melltt fogant, papíroom van róla még ki is akarták venni a petevezetőimet de nem engedtem.

Május 13-án volt meg utoljára de június 2-4-ig volt peteérés mert hőmérőztem és június 24-én teszteltem erős pozitívat. Van 7db pozi tesztem mert nem akartam elhinni. Akkor most szerintetek mekkora a baba? Úgy félek, hogy nem fejlődik rendesen.

2011. júl. 21. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Van egy kis émelygésem, de nem vészes. A héten a kávét már nem tudtam meginni.Az volt a legrosszabb, amikor bevettem a terhesvitamint. Na attól határozott hányingerem volt. Már nem szedem.Egyébként az előző babámnál sem volt igazán hányingerem. Enyhe émelygés. Egyszer majdnem hánytam. De mire e wc-re értem, elmúlt.Nekem viszont mellfeszülésem nincs egyáltalán. Bár még naponta 1,2-szer szoptatok (14hós), lehet ezért. És fáradt sem mindig vagyok... Lehet, hogy a ciklus végén volt peteérésed.A leírtak alapján úgy tűnik.
2011. júl. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!