SOS! 29 héten erős mensi görcs? Mi lehet?
Figyelt kérdés
Már egy félórája nagyon fáj a hasam alja olyan mint mikor megjönne és közbe leszakad a derekam meg valami szúró érzést érzek néha ott lent. Mitől lehet ez? Ez még nem korai? A méhszájam zárt mert nem rég voltam dokinál.2011. júl. 20. 12:51
1/6 anonim válasza:
A doki valamit megpiszkált szerintem.
mindenképp tudasd vele hogy vagy mit érzel.
Ha nem elérhető épp és a tünetek fennállnak v. súlyosbodnak akkor telefonálj a felnőtt ügyeletre.
2/6 anonim válasza:
Én mindenképpen orvoshoz mennék!Akkor is így tettem,mikor panaszaim voltak, és emiatt nem lett koraszülött a kisfiam.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg jóslóid vannak, ami teljesen természetes. Viszont ha estig nem múlik mindenképp keresd fel a legközelebbi nőgyógyászatot. Magne b6-ot vegyél be.
4/6 A kérdező kommentje:
Bevettem a magne b6 ot és elmúlt szerencsére:) Akkor ez már jósló lehetett? Nem korai még? De remélem ettől még nem lesz koraszülött a babám igaz?
2011. júl. 20. 13:39
5/6 anonim válasza:
Igen, ez már lehetett jósló.Próbálj sokat pihenni,és magnéziumot szedni.Ha a MagneB6 kevés lenne,azaz nem múlnak a keményedések,akkor Magnerotot,Magnesii Citricit vegyél,mert ezek erősebbek a MagneB6-nál.Ezeket a patikában vény nélkül is adják,de a citrici receptre felírva félárú.Sajna nekem a MagneB6 kevés volt,az utolsó trimeszterben már nemsokat használt.
Nyugi minden rendben lesz!Boldog babavárást!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm. Pedig ezt korainak tartom hogy ilyen hamar vannak jóslók remélem azért minden rendben lesz.
2011. júl. 20. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!