2 napja borzasztóan marja a savam a nyelőcsövem. Mivel enyhítsem?
Szerencsére sikerült aludnom :) KÖSZÖNÖM mindenkinek:)
Nekem sosem volt ilyen problémám:( ezért nem igazán tudom mire kell figyelni mit ne együnk:(
Hideg TEJ!!
és a citromos víz - nekem szénsavasan...:)
hu nekem is iszonyatosan égett a gyomrom a második gyerekkel, renni is jó volt- ideig óráig.
Inkább a hideg tej segített a legtöbbet.
kitartást!
Igen a hideg tej nekem is bevállt tegnap este meg ma reggel is:) de nekem a renni-e nem igazán használ:(
de a szénsavastól nem lesz rosszabb?
én a reniet kihánytam pedig 1 szemet vettem be,tehát ez nekem nem vált be.
Aztán a védőnőm ajánlotta a bázikus port amit gyógyszertárban kevernek ki talán fél kiló körül van.Az olyan mint a krétapor,meg se vettem...
a hideg tej ideig óráig használt.
most meg lehet kinevetnek majd egy páran,de én szódabikarbónát ettem/eszek is de már ritkábban.egyedül ez használt csak nekem.
a kólával is úgy voltam,hogy ittam mert tényleg jó volt,de a koffeintől ami benne van attól meg nem aludtam...
úgyhogy azt csinálom már én is,hogy figyelem mit eszek mert a szódabikarbóna is valami eszméletlen rossz:S inkább nélkülözök kajákat....
semmi bajom sincs a szódabikarbónától,de még a gyerekemnek se...
én se zsák számra eszem,max 1 héten egyszer-kétszer ,eleinte ettem 1 héten kb 4x.
én azt hallottam vékonyítja a gyomor falát a szódabikarbóna,de gondolom extra mennyiségben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!