Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előző két terhességnél sárgate...

Előző két terhességnél sárgatest hormon hiány. Akkor valószínű ennél terhességnél is lesz/van?

Figyelt kérdés
Az első terhességemnél barnás vérzésem volt,elmentem orvoshoz,de csak eleviet javasollt.Rá egy pár napra elvetéltem.A következő terhességemnél ismét jelentkezett a barnás vérzés,akkor már másik városban laktunk,befutottam egyből a kórházba.Kaptam rá gyógyszert a 14. hétig kellett szedni és befektettek pár napra a kórházba.Utána rendesen zajlott a terhesség,azóta már 22hónapos.Most a napokban csinálltam tesztet pozitív lett kb 4 hetes lehetek.Rettegek.Állandóan a wc-re rohangálok és ellenőrzöm nincs e a barnás vérzés.Félek tőle,nem akarom,hogy elmenjen a baba.Ráadásul eléggé görcsölgetek is,bár ez az előzőnél is megvolt.Szerintetek számíthatok rá most is?
2011. júl. 19. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy csak ha muszáj? Ezt mondta?

Neked honnan kéne tudnod,hogy mikor kezd el bevenni?

Ha már késő?

Nyugodtan kezd el szedni,hisz volt már egy vetélésed!

Kárt nem okoz!

2011. júl. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!