Előző két terhességnél sárgatest hormon hiány. Akkor valószínű ennél terhességnél is lesz/van?
Figyelt kérdés
Az első terhességemnél barnás vérzésem volt,elmentem orvoshoz,de csak eleviet javasollt.Rá egy pár napra elvetéltem.A következő terhességemnél ismét jelentkezett a barnás vérzés,akkor már másik városban laktunk,befutottam egyből a kórházba.Kaptam rá gyógyszert a 14. hétig kellett szedni és befektettek pár napra a kórházba.Utána rendesen zajlott a terhesség,azóta már 22hónapos.Most a napokban csinálltam tesztet pozitív lett kb 4 hetes lehetek.Rettegek.Állandóan a wc-re rohangálok és ellenőrzöm nincs e a barnás vérzés.Félek tőle,nem akarom,hogy elmenjen a baba.Ráadásul eléggé görcsölgetek is,bár ez az előzőnél is megvolt.Szerintetek számíthatok rá most is?2011. júl. 19. 20:59
11/11 anonim válasza:
Mi az,hogy csak ha muszáj? Ezt mondta?
Neked honnan kéne tudnod,hogy mikor kezd el bevenni?
Ha már késő?
Nyugodtan kezd el szedni,hisz volt már egy vetélésed!
Kárt nem okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!