5 hetesen csak petezsákot látott. Embriót még nem. Aggódjak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 16:38
11/16 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Még nekem sem látnak embriót. Amikor állítólag az utolsó vérzés első napja szerint 6h+3n-nak kellett lennem. Azóta eltelt több mint egy.Holnap megyek megint uh-ra. Remélem, látszódik majd a kis embrióm. Az első babámnál is érdekes volt. Nekem megjött. Elég későn lehetett peteérésem. Valószínűleg most is ez lehet. Addig tényleg nem szabad aggódni, amíg azt nem mondják, hogy van miért. Én nem aggódom. Csak pozitívan!!! Mire megint mész, ott lesz a picikéd.
12/16 anonim válasza:
előző vok: azóta eltelt több egy hét. lemaradt.
13/16 A kérdező kommentje:
Csütörtökön vagy pénteken kell visszamennem.
2011. júl. 19. 17:38
14/16 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nekem sem látták még 5 hetesen, 6+3 naposan volt szívhang, kiderült, később fejlődött ki.Majdnem 3 hétig rendelt vissza mert nem látta a szívhangot, már az is felmerült, hogy elhalt. Elég későn látta. Ma voltam 12 hetes UH-n és minden rendben volt, már mindene ki van fejlődve, még a pici orra is! :D Úgyhogy ne aggódj! Mire visszamész, minden rendben lesz, ott lesz a picurid! Boldog babavárást!!! :D
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is Boldog Babavárást!!
Izgulok nagyon.
2011. júl. 19. 18:20
16/16 anonim válasza:
Ne izgulj, minden rendben lesz! :D
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!