28hetes terhes vagyok, nem nagyon van étvágyam az egész terhességem alatt (eddig 5kg-ot hiztam) de minden éjjel felébredek enni és csak utána tudok elaluni. Miért tör rám ez pont éjszaka?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 19:10
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj! Én 32 hetes vagyok és 7 kg jött fel eddig. Az a lényeg, hogy a bab megkapjon mindent, tehát változatos legyen amit eszel! Ha a végéig összesen 8-10 kg szedsz fel, nem gond, mert kb ennyi egy normál súlyú baba+magzatvíz + méhlepény + magzatburok + a melled is nőtt. Ami ezen felül van plusz kg, az már felesleges zsír a mamán, amit nehéz később leadni.
Hogy miért pont éjszaka jön rád az éhség, azt nem tudom. Én pl általában délben eszek először, és utána még eszek délután, meg este. De olyan is van, hogy reggel éhes vagyok.
2/4 anonim válasza:
Az előző vagyok!
A vége lemaradt!
Boldog babvárását!
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi most 30 hetesek vagyunk, és csak 5,5 kg jött fel, pedig mindent megeszek. Én reggeltől estig eszek, persze csak falatokat és sok gyümölcsöt, de sütike is becsúszik. A babóka egészséges és az a lényeg.Az viszont velem is előfordul, hogy éjszaka éhesen kelek, de én éjszaka, nem tudok enni, mert hányingerem van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Boldog babavárást Nektek :)!
2009. ápr. 3. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!