Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúrkál a hólyagomnál, nem...

Szúrkál a hólyagomnál, nem vészes, de érzem. Ezt a baba is csinálhatja, vagy betegség?

Figyelt kérdés

Nem vettem amúgy semmit észre a vizeletemen, meg a védőnőnél is rendben volt minden.

19 hetes vagyok.

2008. febr. 29. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szokott ott szurkodni,de tudomásom szerint nekem sincs semmi bajom... 24hetes kismama
2008. febr. 29. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most 21 hetes vagyok és nálam is van ilyen probléma. Én azt vettem észre hogy akkor szúrkál mikor pisilnem kell csak éppen nem érzem mert olyan testhelyzetben vagyok. Dokim azt mondta hogy ez normális mert tele a hólyag és ugye ott a baba is és már kevés a hely. Mikor elmegyek pisilni elmúlik.

2008. febr. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!