18 hetes genetikai uh-n normális, ha nem látszik a veseműködés?
Figyelt kérdés
Úgy feküdt a drága, hogy nem látszott sem a veseműködés sem a gyomorürítés. Az orvos azt modta, hogy abban a pozícióban ahogy volt akkor éppen a kis tökmag, nem látszottak ezek, de valószínűleg akkor pisilt és visszarendeltek 2 hét múlva kontrollra. Volt akivel ilyen vagy hasonló történt? Nagyon el vagyok kenődve, és nagyon aggódom, hogy minden rendben legyen. :-(
Előre is köszi a válaszokat.
2008. febr. 29. 11:57
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem 28hetesen vették észre,hogy üres a gyomor,de a hólyagban volt némi vizelet.Nyelőcsőszűkületre gondoltak,többszöri UH után is így látták,és nagyon sok volt a vizem amit Ő nem nyelt.Ha a következő UH-on sem látszik akkor küldenek genetikai tanácsadásra.
2/2 anonim válasza:
Én azt mondom neked nem szabad addig megijedni,míg nem tudsz biztosat,nem érdemes előre idegeskedni-.Ha kell elküldenek genetikai központba, a lényeg, hogy előre ne stresszeld magad.Nekem is 2 hetet kell várnom egy ismételt vizsgálatra, és tudom nem könnyű, de nem akarok ezen idegeskedni folyton,minden rendben lesz, bízzunk ebben.Ha magadtól kérsz mondjuk beutalót, és időpontot egy genetikai központba,akkor is kell várni két hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!