E hét kedden voltam dokinál, 7 hetes terhes vagyok. Csak a petezsákot látta, és hasi uh-t csinált. Most mit csináljak? Menjek el másik orvoshoz is?
Szia! A szívhangot a 6. hét körül lehet hallani, csakhogy egyáltalán nem biztos, hogy te pont 7 hetes vagy, mivelhogy ez csak az utolsó mensihez viszonyítva annyi, az, hogy valójában mikor történt a megtermékenyítés, nem tudható. Lehetsz az alapján akár 5 hetes is, és akkor nagyon is ok, hogy még nem hallani. én is 8 hetes voltam, amikor először hallgatta a doki, addig majd megőrültem.
Szóval tuti semmi gond, ne aggódj, 15 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 6.-7. hétben szintén csak a petezsák látszott. Ne legyél elkeseredve, minden oké lesz. 1 hetet tévedhettek is, de szerintem az nem számít. Ha gáz lenne akkor 1 hét múlvára rendelt volna vissza a dokid, max két hét múlva, nem márc. 25-re. Sose felejtsd el, hogyha gáz van, akkor hetente, kéthetente visszarendelnek, nem havonta! Sok szerencsét és jó babavárást.
19 hetes kismami
Szia!
Hát ha még hüvelyin nézett volna nem hasin akkor talán ő is látta volna. Nem is értem, hisz 12 hétig csak hüvelyi uh-t szoktak csinálni. Nálam a 4-ik héten hasin látta a dokim a petezsákot, 3 hét múlva meg az ultrahangos doki hüvelyin azt mondta hogy nem is vagyok terhes!! Soha többé nem mennék hozzá hogy ő nézzen meg Uh-n.
Ahoz képest most félidőnél tartok.
Ne izgulj! De ha téged megnyugtat akkor bátran nézesd meg magad mással.
Szia!
nekem furi,hogy nem hüvelyit csinált,mert amikor a 13dik hétben már hasit csinált akkor a kép is más volt,a hüvelyin élesebb minden.Amúgy igazuk van a többieknek,ilyenkor a baba még lehet kicsit lassabban fejlődik mint a nagykönyvben,de a 8hét körül ami egyébként biológiailag csak 6hetes kb ekkor szokott látszani a szivecskéje,hogy dobog,de ne aggódj nem lesz semmi gond.
nekem ennyi idősen pl.2hétre rá,tehát betöltött 8hétre mentem és akkor látta,addig semmit nem is mondott,mert megmondta,még ilyenkor bizonytalan mindenterhesség..bármi lehet,de ne spirázd túl a dolgot .Haggy időt fejlődni neki.21hetes kismama,grat.a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!