Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » E hét kedden voltam dokinál,...

E hét kedden voltam dokinál, 7 hetes terhes vagyok. Csak a petezsákot látta, és hasi uh-t csinált. Most mit csináljak? Menjek el másik orvoshoz is?

Figyelt kérdés
Március 25.-re hívott vissza. Nagyon aggódom, mert itt mindenki azt írja, hogy ilyenkor már lehet hallani a kicsi szívét is. De nekem nem mondott semmit, hogy lát-e benne valamit. Ha valami rendelleneset látott volna akkor szerintetek mondta volna? A petezsák átmérője 16mm. Ez normális? Tegnap léptem a hetedik hétbe. Írjatok, mert megőrülök.
2008. febr. 29. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyből mondta volna, ha gond van, ne izgulj.Lehet picuribb a baba (hetekben)és idő kell neki,amúgy is van akinél pont ezért csak a 8. héten látni a szívecskéjét.Legközelebb meg ha mész,nyugodtan faggasd ki mindenről, a dokikkal már csak így kell,mert maguktól kevesen mondanak dolgokat, csak ha gond van.A jó híreket meg úgy kell kihúzni belőlük,szval, ne idegeskedj, de ha nem bízol benne, keress fel másik orvost,és faggasd ki.
2008. febr. 29. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia! A szívhangot a 6. hét körül lehet hallani, csakhogy egyáltalán nem biztos, hogy te pont 7 hetes vagy, mivelhogy ez csak az utolsó mensihez viszonyítva annyi, az, hogy valójában mikor történt a megtermékenyítés, nem tudható. Lehetsz az alapján akár 5 hetes is, és akkor nagyon is ok, hogy még nem hallani. én is 8 hetes voltam, amikor először hallgatta a doki, addig majd megőrültem.

Szóval tuti semmi gond, ne aggódj, 15 hetes kismama:)

2008. febr. 29. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 6.-7. hétben szintén csak a petezsák látszott. Ne legyél elkeseredve, minden oké lesz. 1 hetet tévedhettek is, de szerintem az nem számít. Ha gáz lenne akkor 1 hét múlvára rendelt volna vissza a dokid, max két hét múlva, nem márc. 25-re. Sose felejtsd el, hogyha gáz van, akkor hetente, kéthetente visszarendelnek, nem havonta! Sok szerencsét és jó babavárást.

19 hetes kismami

2008. febr. 29. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ha még hüvelyin nézett volna nem hasin akkor talán ő is látta volna. Nem is értem, hisz 12 hétig csak hüvelyi uh-t szoktak csinálni. Nálam a 4-ik héten hasin látta a dokim a petezsákot, 3 hét múlva meg az ultrahangos doki hüvelyin azt mondta hogy nem is vagyok terhes!! Soha többé nem mennék hozzá hogy ő nézzen meg Uh-n.

Ahoz képest most félidőnél tartok.

Ne izgulj! De ha téged megnyugtat akkor bátran nézesd meg magad mással.

2008. febr. 29. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. De szerintem nem várok márc. 25.-ig.
2008. febr. 29. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg! Semmi okod izgulni, hisz nincsenek panaszaid! Sokszor nem lát olyat az UH ami tényleg ott van! Legyél türelmes!
2008. febr. 29. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én tegnap voltam orvosnál, csinált hüvelyi UH - t, láttuk a baba szívét dobogni. A menzi alapján tegnap voltam 7 hetes és 2 napos, az UH alapján "csak" 6 hetes és 4 napos. Szóval ne aggódj. Ha valami gond lenne, kötelessége megmondani és biztosan nem március 25-re hívtak volna vissza. Máskor szerintem nyugodtan kérdezz az orvosodtól. Tényleg úgy van, hogy ha minden rendben, azt nem fejtik ki bővebben. De ha nyugtatanít, menj el egy másik dokihoz is. Boldog babavárást
2008. febr. 29. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, szeritem is nyugi. Bár én sem tudnék várni, sőt nem is tudtam. Mivel mgn dokim van, így bementem az sztk-ba sima nőgyogyis rendelésre rá egy pár napra (legalább 1 hét), és akkor tutira megnyugszol!
2008. febr. 29. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem furi,hogy nem hüvelyit csinált,mert amikor a 13dik hétben már hasit csinált akkor a kép is más volt,a hüvelyin élesebb minden.Amúgy igazuk van a többieknek,ilyenkor a baba még lehet kicsit lassabban fejlődik mint a nagykönyvben,de a 8hét körül ami egyébként biológiailag csak 6hetes kb ekkor szokott látszani a szivecskéje,hogy dobog,de ne aggódj nem lesz semmi gond.

nekem ennyi idősen pl.2hétre rá,tehát betöltött 8hétre mentem és akkor látta,addig semmit nem is mondott,mert megmondta,még ilyenkor bizonytalan mindenterhesség..bármi lehet,de ne spirázd túl a dolgot .Haggy időt fejlődni neki.21hetes kismama,grat.a babához

2008. febr. 29. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
A 6.héten nekem is csak a petezsákot látták és visszahívtak két hét múlva, akkor már dobogott a szíve. Még egy kicsit nőni kell neki! Úgyhogy nyugi!
2008. febr. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!