én már irtam neked még az elején hogy nekem eltiltoták a termálvizet de ha te felhivtad öket akkor pontos infód van róla és menyélnyugodtan ezek a rémiszgetös hirek meg fertözések ilyet egy nyilvános wc-n is elkaphatsz ha olyan a szervezeted és ha pisilni kell már csak nem engeded bele mert hátha fertözést kapsz ha wc-re mész ez ugyan ugy vana vizbe is akkor is elkaphatod a gombát ha nem vagy terhes én is menék ha nem lenne barnázásos probélmám mert nagyom szépp fürdö mi töbször voltunk most széppen ki van bövitve érdemes megnézni nagy élménybe lesz részed jó pancsizást
2008. febr. 29. 17:02
12/15 anonim válasza:
A természetes víz és a strand (vagy termál) az két különböző dolog. Nekem sem ajánlotta a doki a nagyobb fertőzés veszély miatt, de te tudod. Ha még nem volt jó kis gombás fertőzésed ezután felkészülhetsz.
2008. febr. 29. 18:23
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) szombaton voltunk a barlang fürdőben, jelentem nagyon kafa volt minden, nem voltak sokan (délelőtt voltam úgy másfél órát) és nincs semmi bajom :). azt javasolom, akinek fertőzéses félelmei vannak vagy hajlamos rá, hogy miután kijött a vízből, tusoljon egyet és cserélje szárazra a fürdőruhát, nekem ez régóta bevált módszer, nincs is ilyen jellegű bajom azóta strandokon :). egyébként a víz nagyon jó volt, a legmelegebb is kb fürdővíz melegségű volt, és kifejezetten jó volt a talpamnak és derekamnak ,ahogy (helyenként a víz alatt fúvókák vannak) a víznyomással masszíroztattam magam :)és istenit aludtam utána :).
köszi a válaszokat,
pusza :)
2008. márc. 3. 11:19
14/15 anonim válasza:
irigyellek, kár, hogy én nem vagyok ilyen bátor, dehát ígty kell nekünk,most had egyen a penész.Azért örülök, hogy nincs gondod,tényleg könnyen össze lehet szedni mindenfélét.
2008. márc. 4. 07:19
15/15 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a 30 fokos és az ennél melegebb fürdőkben csak úgy hemzsegnek a bacik, még a nem terhesek is könnyen elkapnak a termálfüdőkben mindenfélét. Én a helyedben csak apartról nézelődnék, vagy csak térdig mennék a vízbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!