Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan féltek attól, hogy...

Sokan féltek attól, hogy meghíztok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom azt mondta, hogy 8 kg-ot hízhatok terhesség alatt...Ezt gondolom elég nehéz betartani, hiszen nem tudom, hogy milyen ütemben jönnek majd fel a kilók... Ez mindenkinél más... Anyukán 26-28 kg-okat hízott a terhessége alatt. Állítása szerint ez az ő hibája volt, nem figyelt oda...Bár nem értem, hogy akkor az öcsémnél míért követte el ugyanazt a hibát...

Vagy csak engem akart ezzel megnyugtatni? Szerintetek többségében örökletes ez a dolog?

2009. ápr. 2. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én tartottam tőle, mivel a fiamnál 9 éve 18 kg jött fel, bár nagy volt a baba (4400), de 4 kg rajtam maradt.

Most a lányomnál (ő 4 kiló lett) 12 kg híztam , cukros voltam, díétáznom kellett és közel 1 hónappal a szülés után ugyanannyi kg. vagyok, mint előtte.

2009. ápr. 2. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia, én terhesség előtt rendszeresen tornáztam, 54 kilóról indultam és most 67-nél tartok pedig pici vagyok 158 cm, szóval már tényleg kezdek gömbi lenni, de annyira nem érdekel! Semmit nem szólt még se a nőgyógyász, se a védőnő érte, én meg úgy vagyok vele, hogy legalább lesz mit letornázni utána:)

Üdv: 31 hetes kismama

2009. ápr. 2. 12:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

én 176 cm vagyok,70 kg-val kezdtem a terhességet,(24 éves vagyok)a babát elvileg holnap kéne megszülnöm,de a doki a mai vizsgálat során azt mondta,még kell neki 4-5 nap,úgyhogy "túlhordott lesz" a számítások szerint,most vagyok 77 kg.

De hozzá kell tennem,hogy anyukámtól mást se hallok,csak hogy ő velem 1 egész kilogrammot hízott,azt mondták anno neki,hogy ebből macska se lesz,ehhez képest 57 cm-el és 3.75 kg-al jöttem a világra. Anyósom ehhez képest 25 kg-t hízott,amikor a férjemet hozta világra,pedig ő alig nyomott 2.5 kg-ot,azóta se sikerült leadnia...

Szóval eléggé bennem volt,hogy nem szabad sokat híznom,tudat alatt,mert az rossz.

Egyébként valóban a 12-15 kg a normális,amit a dokid mondott,sztem elég kevés az átlaghoz képest.Ha kevesebbet hízol,örülj,ha többet,meg tojd le(már bocsánat) az a lényeg,h te is és a baba is minden tápanyagot megkapjatok,a többit meg elintézi a természet. :)

2009. ápr. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!