Veszelyeztett terhessegnel hogyan tudnek a felesleges plusz kilok ellen "harcolni"?
Van esetleg valami olyasmi feladat sor, amivel nem artok, de a plusz kilok sem ragadnak ugy ram a sok fekves, pihenes miatt ? A jogat kerdeztem a dokimtol, de teljesen tilos, mert a töröküles miatt kinyilhat a mehszaj. -ezt mondta. Kerdem en, akkor mit tegyek, ha alapjaba veve szeretnem mozogni, es tenni valamit, hogy "ne legyek szetfolyos" .... A kajalasra odafigyelek, a szenhidratokat csökkentem, edessegeket szinten...
Köszi elöre is, bizom benne, hogy van jo tanacsotok. :)
Így van. Drasztikus, de egyetértek az előző válaszolóval. Minden terhesség alatt úgy kell enni, amennyi energiára szükségeD van. Nyilván, otthon fekve ez minimális. A babának akkor is meglesz az adagja, ne aggódj! :) Szedj terhesvitamint.
Én egyébként napio egyszer ettem főttkaját, az is inkább csirkemell és zöldség, pici rízzsel, sok joghurtot, puffasztott szeletet, sárgarépát rágcsáltam napközben, meg almát ettem kilószám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!