Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy már a babámat...

Lehetséges, hogy már a babámat érzem?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, és tegnap éreztem egy apró különös mozgást. A második babámat várom és (azt hiszem?!) már éreztem ilyet, de sokkal később!
2009. ápr. 2. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel 2. baba már "tudod",hogy mit kell érezni!Vékonyabb testalkatú ismerősöm is 12.héten érezte babáját!
2009. ápr. 2. 10:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy jól éreztem, csak bizonytalan voltam. Köszi a választ!
2009. ápr. 2. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én vékonyabb testalkatú vagyok, az első és eddig egyetlen babámat a 14 - 15. héten már éreztem. A védőnő nem akarta elhinni, azt mondta túl korai. Pedig ugyanazt éreztem később is a 18 - 20. héten. És végül a mozgás alapján számolt időponton szültem. Mivel neked a második baba, lehet, hogy már a kis manót érezted.:)
2009. ápr. 2. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy nem csak bebeszélem magamnak, de ez más volt, mint amit a nap 24 órájában érzek sajna! Itt most a kellemetlen bélmozgásokra gondoltam.
2009. ápr. 2. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha bebeszéled akkor mi van? ;) Ha szeretnéd a babádat érezni mért ne tehetnéd? ;) A barátnőm is tökre kivirult, mikor azt hitte a baba és mindenki modta, hogy korai, de őt nem érdekelte! Te tudod, hogy mit érzel és ha úgy gondolod és boldoggá tesz, hogy a babád az, akkor el kell hinni, hogy tényleg ő!!!
2009. ápr. 2. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem a második válaszoló védőnőjét. Én mikor voltam 14 hetesen a védőnőnél megkérdezte, hogy érzem-e már? Én meg mondtam, hogy persze! Ő meg mosolygott és bólogatott. Pontosan úgy, mint aki magától értetődőnek veszi.

A baba 8 hetesen kezd el mozogni, nincs abban semmi meglepő, hogy az ember 12-13 hetesen érzi is ezt.

Biztos van olyan, aki bebeszéli magának, de szerintem azért nehéz összetéveszteni a baba mozását a bélmozgással, hiszen olyan más!

2009. ápr. 2. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Az én védőnőm a tankönyv szerinti sablonos 18 - 20. heti mozgást vette alapul, mivel az első babámat vártam. Amikor meg mondtam a dokimnak, hogy mit szólt a védőnő, csak mosolygott és azt mondta, hogy ez nagyon ember függő, ki, mikor érzi, főleg, ha még oda is figyel rá az ember (úgy értem alig várja, hogy már érezze és minden nap azt figyeli). Szóval ő hitt nekem.
2009. ápr. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!