Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes vagyok, tegnap este...

36 hetes vagyok, tegnap este több órán keresztül menstruáció szerű fájdalmaim voltak, de nem görcsölt, csak enyhén fájt! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Jósló fájások lehettek?Vajon meddig húzhatom még?
2009. ápr. 2. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most leszek 33 hetes és én is igy érzek!

Enyhén fáj csak kicsit én is félek hogy esetleg valami baj lehet!

Majd felhivom a védönöt hogy mitöl van!

Boldog babavárást és könnyü szülést kivánok:)

2009. ápr. 2. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31 hetes vagyok, nekem is ez van kb. 1 hete. Megkérdeztem a dokit, azt mondta pihenjek többet meg szedjem a MgB6-ot, de ne aggódjak nem probléma.

Védőnőm szerint pedig csak nyúlnak a méhszalagok, és csak attól van.

Könnyű szülést!

2009. ápr. 2. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!37 hetes vagyok.Én is ezt érzem kb.két hete.Volt olyan nap,hogy nem bírtam felkelni sem.Nagyon megijedtem,és a dokitól megkérdeztem.Tegnap is voltam nála,azt mondta ezek a jósló fájások,és valamikor jóval előbb jelentkeznek.És a szervezet készül a szülésre.Nyugodjak meg,és pihenjek sokat.Remélem tudtam valamit segíteni.Nagyon boldog babavárást!És könnyű szülést neked!
2009. ápr. 2. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nektek is könnyű szülést,és jó egészséget kívánok!
2009. ápr. 2. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is vannak pär hete ilyen fäjäsaim,sött többször görcseim is!Tegnap voltam dokinäl,es minden rendben,a mehem teljessen zärt meg!En a 36dik heten hagytam abba a magnezium szedeset,most 38 hetes vagyok.

Minden jot kivänok!!

2009. ápr. 2. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!