Mit csináljak ha nem tudok enni?
Én a 6-11 hét között voltam nagyon rosszul. Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is inkább a sós ételek jöttek be (pár szál ropi, sós tallér, puffasztott rízs, piritós), és emellett naponta 1-1 almát ettem meghámozva. Most már lehet kapni finom körtét is, próbálj vitamint, gyümölcsöt enni (esetleg hideg befőttet)! Jah, és nálam még bevált a nyers sárgarépa, azt rágtam! És, ahogy már írták előttem: zöldség-/ragu-/húsleves. Ami a folyadékot illeti, csak szűrt italokat (szőlő, alma) tudtam inni, és limonádét (a teától és tejtől undorom volt).
Remélem, mihamarabb jobban leszel!
Szia!
Csatlakozom ez elöttem szólóhoz!
Én a Béres Gravidától voltam folyamatosan rosszul, de már mire rájöttem eltelt vagy 7-8 hét. Lefogytam 3 kilót az amúgy sem nagy súlyomból. Mióta abbahagytam és váltottam a Hipp Natal Aktívra ami egy 100%-os gyümölcskoncentrátum kismamáknak azóta semmi panaszom. Most vagyok a 21.-ik hétben és mindösszesen csak 1 kilót híztam. Az orvos szerint ez nem baj mert amennyi táplálékra a babának szüksége van azt úgyis elvonja.
Egyébként a lényeg az hogy éhgyomorra soha ne igyál semmit, főleg ne teát mert az savat csinál és ezért hánysz.
Ha meg félsz attól hogy rosszul leszel mert eszel az előbb-utóbb stresszhez, depresszióhoz fog vezetni.
Egyél pirítóst, tejfölt, vajat,tejet,sajtot, müzli szeleteket, gyümölcsöket,zöldségeket,szalámit... ami jól esik.
Az előző válaszoló vagyok.
Ezt kifelejtettem! Nekem még bevált nagyon a hideg vanilia fagyi vagy 1 pohár hideg kóla!
Üdv és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!