Mennyi volt a maximum idő műszeres befejezés után amíg véreztetek?
Figyelt kérdés
Nekem a műtét napján volt kevés vérzésem. Másnaptól egyre halványabb barna színű. Két-három napig semmi, és most megint barna színű, nem sok. Két hete volt a műtét.2009. ápr. 2. 09:14
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is kevés vérzés volt műtét után, utána meg barnáztam.2 hét után még mindig tartott és elmentem az orvoshoz.Írt fel gyógyszert és utána teljesen eltűnt.Szerintem Te is keresd fel a dokit.2hét után már el kellene múlnia.
2/3 anonim válasza:
Én műtét után 1 hétig véreztem, aztán elmúlt, utána 28 napra jött meg a mensim. És többet nem:)
12 hetes kismama:)
3/3 anonim válasza:
Én 13 napig véreztem, viszont az első 6 nap olyan volt, mint egy erős mensi. A többi már csak pecsételgetés, majd folyás, és semmi.
Nekem 37 napja volt, és még nem jött meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!