Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire hatásos a clostibegy?...

Mennyire hatásos a clostibegy? Peteérési zavarom van és most kezdem.

Figyelt kérdés

Kinek mikorra sikerült vele?2X1 -et kell szednem a 2-7 napig

mikorra várható ilyenkor a peteérés?és vannak valami mellékhatásai ?

előre is köszönöm a segítségeteket.

2009. ápr. 2. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én PCOS miatt szedtem 1 hónapig 2*1-et 3.naptól. A kövi hónapban mikor nem szedtem teherbe estem. Nekem segített. És nekem a 18-19. napomon volt pé-m.

Reméljük Neked is hamar segít!

2009. ápr. 2. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:

En mar az elso honapban teherbe estem a clostitol pedig PCO-s voltam es nem volt egyaltalan verzesem.

udv. 6 hetes kisbaba anyukaja

2009. ápr. 2. 09:04
 3/4 A kérdező kommentje:

gratulálok a kisbabához és remélem nekem is hatásos lesz.

köszönöm:D

2009. ápr. 2. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem tovább tartott, míg sikerült teherbe esnem, de ez nem a Closty miatt volt. Az hatott minden egyes hónapban. Csak nem mindig tudtuk eltalálni a megfelelő napot. Ebben egy ovu-teszt segített.

Szerintem bízz nyugodtan a Clostyban, szedd előírás szerint és ha ügyesek is vagytok, hamar meglesz az eredménye.

Mellékhatást és nem érzékeltem.

2009. ápr. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!