Nagyon gorcsolok. Mit csinaljak?
Szia.
Próbáld meg a magnézium és kálcium kombináció, pihenj sokat és keresd fel az orvosod mindenképpen. Én ezt tenném.
Jobbulást!
Minél hamarabb menj dokihoz!!!! Nekem első terhességemnél begörcsölt a hasam, nem is tartott sokáig, bár elég erős volt, nem véreztem, a kicsikém elhalt. :( Igaz, még csak 8-10 hetes voltam, de egy erős görcs semmiképpen sem jó. Magnézium és SÜRGŐSEN doki!!! Inkább küldjenek el, hogy milyen aggódó vagy és semmi baj, minthogy baj legyen!
Problémamentes babavárást kívánok!
Minél hamarabb menj dokihoz!!!! Nekem első terhességemnél begörcsölt a hasam, nem is tartott sokáig, bár elég erős volt, nem véreztem, a kicsikém elhalt. :( Igaz, még csak 8-10 hetes voltam, de egy erős görcs semmiképpen sem jó. Magnézium és SÜRGŐSEN doki!!! Inkább küldjenek el, hogy milyen aggódó vagy és semmi baj, minthogy baj legyen! Bár neked már érezned kell a babád mocorgását, de jobb félni mint megijedni... Remélem minden rendben van!
Problémamentes babavárást kívánok!
Koszonom a valaszokat. most jottem a dokitol a baba jol van szerencsere, normalis a szivhangja, a mehlepeny nem repedt meg, es meg a mehszaj is csukott. most fekvesre lettem itelve es pihennem kell sokat. erdekes ha fekszem akkor nem gorcsol de ha ulok huzamosabb ideig akkor gorcsolgetek. de most mar messze nem olyan eros mint volt.
meg egyszer koszonom a valaszokat nagyon megijjedtem. fokepp h eddig semmi gondom nem volt a terhesseggel.
Köszi, hogy írtál! Örülök, hogy minden rendben! Ha pihenned kell, akkor pihenj!!! Most látom, hogy a hozzászólásom kétszer ment el, valamiért vacakolt a küldésnél, így sikerült. :( Remélem a görcsölés hamarosan elmúlik teljesen és ugyanolyan problémamentes lesz terhességed hátralevő része, mint eddig!
Jó egészséget, sok pihenést és boldog, nyugodt babavárást neked!!!
7 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!